Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ commando γυναικών της ISIS ΠΟΥ ετοίμαζαν ΚΟΛΑΣΗ!!!Τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα!!!275 γυναίκες είναι στις τάξεις της Daech!!!ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!!!




ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ commando γυναικών της ISIS ΠΟΥ ετοίμαζαν ΚΟΛΑΣΗ!!!Τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα!!!275 γυναίκες είναι στις τάξεις της Daech!!!ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!!!

 

Εξαρθρώθηκε τζιχαντιστικό commando γυναικών στη Γαλλία που καθοδηγούνταν από συριακό έδαφος:Οι Amel S., Sarah H. και Inès Madani, που συνελήφθηκαν την Πέμπτη στο Boussy-Saint-Antoine (Essonne) στη Γαλλία καθώς προετοίμαζαν μια επίθεση « τηλεκατευθύνονταν από άτομα που βρίσκονται στη Συρία», σύμφωνα με τον εισαγγελέα François Molins.
«Νέες γυναίκες ολοκληρωτικά εντελώς δεκτικές στην θανατηφόρα ιδεολογία της Daech » ανέφερε χθες στην συνέντευξη τύπου ο εισαγγελέας του Παρισιού François Molins.Ένα αποτσίγαρο βρέθηκε κοντά σε ένα κάλυμμα με ίχνη υδρογονανθράκων στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο το περασμένο Σαββατοκύριακο κοντά στην Παναγία των Παρισίων Σύμφωνα με τον εισαγγελέα αν συνέβαινε φωτιά στο όχημα « θα είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη μιας τουλάχιστον φιάλης υγραερίου και θα καταστρεφόταν το αυτοκίνητο. « Τρεις γυναίκες ριζοσπαστικοποιημένες.
Η έρευνα που διεξήχθηκε με βάση το εγκαταλελειμμένο με φιάλες υγραερίου αυτοκίνητο οδήγησε στην εξάρθρωση ενός τρομοκρατικού δικτύου.Αφού τέθηκε σε προσωρινή κράτηση την Κυριακή πριν ν΄αφεθεί ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου γνωστός για προσηλυτισμό είναι ο πατέρας της 19χρονης Inès Madani, που θεωρούνταν ύποπτη ότι έφυγε για Συρία όπως αυτή είχε αποπειραθεί να το κάνει το 2015.

Ωστόσο οι αστυνομικοί ξαναβρήκαν την Inès στο Boussy-Saint-Antoine, στα 25 km στα νότια του Παρισιού στο Essonne, όπου κρυβόταν με μια φίλη της την Sarah H., 23 ετών στο πίτι της φίλης της Amel S., 39 ετών μέχρι τώρα άγνωστης για τις αρχές.Μπροστά στο διαμέρισμα αυτής της μάνας 4 παιδιών που φοράει τσαντόρ εδώ και 2 χρόνια συνελήφθηκαν οι 3 γυναίκες το βράδυ της Πέμπτης. Πρόβαλαν αντίσταση.Η Sarah μαχαίρωσε στην πλάτη τον οδηγό του περιπολικού αλλά είναι εκτός κινδύνου.Η Inès Madani ομοίως επιτέθηκε σε άλλον αστυνομικό που την πυροβόλησε τελικά στα πόδια και τώρα η δράστης νοσηλεύεται.
Αγώνας δρόμου
Σύμφωνα με τους ερευνητές από παγιδευμένες τηλεφωνικές τους συνομιλίες προεέκυψε ότι προετοίμαζαν μια επίθεση που θα την πραγματοποιούσαν άμεσα. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Lyon, Paris, και Boussy-Saint-Antoine ήταν στόχοι τους και ένας γενικός συναγερμός σήμανε στις αρχές την Πέμπτη. Αγνοούσαμε ως χθες ποιά θα ήταν η μορφή που θα έπαιρναν αυτές οι επιθέσεις αλλά ο υπ.εσωτ. ο Bernard Cazeneuve, μίλησε γι αγώνα δρόμου για ν΄αποφευχθεί το μακελειό.
Χθες το πρωί η κόρη της Amel S, μια δεκαεξάχρονη συνελήφθηκε στο Clichy–sous–Bois (Seine–Saint–Denis). Υπάρχει πιθανότητα ν αμετείχε στην όλη συνομωσία.
Η έρευνα επίσης ανέδειξε τις στενές επαφές με τον Larossi Aballa, που δολοφόνησε τον Ιούνη ένα ζευγάρι αστυνομικών τους Magnanville (Yvelines) και Adel Kermiche, και που σφαγίασε τον ιερέα του Saint-Étienne-du-Rouvray τον Ιούλη κοντά στην Rouen. Η Sarah H. ήταν στην πραγματικότητα «η υπόσχεση» του Aballa, έπειτα από το θάνατο του στο Kermiche.
Σύμφωνα με το βελγικό κανάλι RTBF η Inès Madani διατηρούσε επαφές και με βέλγους ριζοσπαστικοποιημένους και υπάρχει έρευνα υπο διεξαγωγή στο Βέλγιο.
Τηλεκατευθυνόμενες από Συρία
Η συνομωσία δεν σταματάει εδώ.Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Molins, το γυναικείο commando ήταν «τηλεκατευθυνόμενο» από συριακό έδαφος. Μέσα στη τσάντα της Inès Madani, οι ερευνητές βρήκαν ένα γράμμα υποταγής στην Daech που επικαλείται το κάλεσμα του Al-Adnani, ψευδουπουργού επιθέσεων της ISIS που σκοτώθηκε στο τέλος Αυγούστου από αεροπορικά χτυπήματα της σιεθνούς συμμαχίας και ενδεχομένως το commando μπορεί να ήθελε να εκδικηθεί για το θάνατό του…..275 γυναίκες από τη Γαλλία είναι στις τάξεις της Daech σε Συρία και Ιράκ. leprogres 10/9/16








volcano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου