Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟ...ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Συνεχίζεται ο οργανωτικός οργασμός στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου κι ενώ  έχουν αρχίσει να πέφτουν οι πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες πολιτικών εξελίξεων .
Από τα μέσα Οκτώβρη ο Κυριάκος Βελόπουλος ετοιμάζεται να οργώσει την Ελλάδα, ενώ αρχές Οκτώβρη διοργανώνεται μεγάλη συγκέντρωση σε κλειστό γήπεδο στην Αθήνα.
Θα ακολουθήσουν αρκετές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, μεταξύ τους και σε αρκετά προάστια στην πρωτεύουσα.
Για την αναβολή της συγκέντρωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, το κόμμα με ανακοίνωσή του αφήνει αιχμές κατά του δήμου.
Αγάπη για...Πούτιν αλλά έχθρα με Σαββίδη
Ο τεράστιος θαυμασμός του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ για τον  Βλάντιμιρ Πούτιν δεν κρύβεται, με αποκορύφωμα με το τετ α τετ μαζί του, κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Άγιον Όρος.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον Ελληνορώσο επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Σε πρόσφατη ανάρτησή του μετά την οριστικοποίηση των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Κυριάκος Βελόπουλος «πέταξε καρφί» για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Η ιδεολογικοπολιτική απόχρωση της «Ελληνικής Λύσης»
Στην περιγραφή των προγραμματικών θέσεων του κόμματος του Κυρ. Βελόπουλου δίνεται το ιδεολογικό του στίγμα. 
Θα μπορούσε κανείς να το κατατάξει στην πολυκατοικία της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς.
Ανήκει στον πατριωτικό χώρο, οι θέσεις του στην ασφάλεια και στο μεταναστευτικό είναι... ξεκάθαρα διαφορετικές από αυτές της ΝΔ.
Στην οικονομία τάσσεται υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κοινωνικής της δικαιοσύνης  και αφήνει παράθυρο για ... εθνικό νόμισμα και έξοδο από το ευρώ. Ωστόσο το κόμμα δεν τάσσεται υπέρ της εξόδου από την ΕΕ και είναι υπέρ μιας ενωμένης Ευρώπης, αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Τα σενάρια συνεργασιών
Παρά τις στενές σχέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου με τον αντιπρόεδρο του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη, ο ίδιος έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από το νέο πολιτικό εγχείρημα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου. 
Μάλιστα πρόσφατα στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» στο ALERT TV ο πολιτικός-δημοσιογράφος, με αφορμή την αποχώρηση Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, εκτόξευσε βέλη στον Γιώργο Καρατζαφέρη για τη φράση που είχε πει παλαιότερα: «Έχω δέκα βουλευτές, πάρτους», θεωρώντας το αρκετά υποτιμητικό.
Επαφές με τον Κυριάκο Βελόπουλο είχε πρόσφατα ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα συνεργαστεί μαζί του.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου