Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!Ολονυχτία Υπουργών!!!Έρχονται Καταιγίδες στο Αιγαίο!!!




ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


Ολονυχτία και Σύσκεψη τριών Υπουργών στο Άμυνας μετά την Σύσκεψη που είχε ο Υπουργός Άμυνας με τους Αρχηγούς και τους Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Υπουργοί Άμυνας ,Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας είχαν τριμερή σύσκεψη για τα Γεγονότα της Σύμης και τους τρόπους αντιμετώπισής τους !
Η ΕΥΠ ενημέρωνε συνέχεια τους Υπουργούς για την Εξέλιξη των ερευνών αλλά και την κατάσταση των γεγονότων στην Πλευρά της Τουρκίας!
Στην άλλη πλευρά είχαμε εκτεταμένες έρευνες των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας ,Στρατού και Αστυνομίας απο κοινού για τον εντοπισμό και την Σύλληψη των Τούρκων Κομάντος που αγνούνται χωρίς αποτέλεσμα !
Ο Χθεσινός νυχτερινός Συναγερμός είχε να κάνει με πληροφορίες για τα δύο Φουσκωτά που εντοπίστηκαν στα Τουρκικά Χωρικά Ϋδατα!
Πρόκειται για στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας με μεγάλη εκπαίδευση, αλλά και με πραγματική πολεμική εμπειρία, καθώς συμμετέχουν στις επιχειρήσεις εναντίον του PKK…Αλλά έχουν εκπαιδευτεί για επιχειρήσεις και στο εξωτερικό !!
Από την ημέρα που διέφυγαν οι τουρκικές αρχές έχουν κινήσει «γη και ουρανό» για να τους εντοπίσουν.
Μια από τις πιθανότητες διαφυγής τους είναι μέσω των θαλασσίων συνόρων προς την Ελλάδα, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο φουσκωτό, είτε παριστάνοντας τους τουρίστες με κάποιο σκάφος από τα πολλά που λόγω της κρίσης στην Τουρκία έρχονται για ελλιμενισμό στην Ελλάδα.
Τελικά, λέμβοι και θαλαμηγοί παρέμειναν μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ από την ελληνική πλευρά τις κινήσεις επιτηρούσαν δύο περιπολικά του Λιμενικού, η πυραυλάκατος «Βότσης» και ένα ελικόπτερο Super Puma.
Στις θαλαμηγούς και στα υπόλοιπα σκάφη που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά των χωρικών υδάτων υπήρχε σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας
Από την ελληνική πλευρά, δυνάμεις του Λιμενικού και της αστυνομίας κατέφθασαν το απόγευμα στη Σύμη
. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους σε σπίτια και σε άλλα κτίσματα στη Σύμη
. Στην τουρκική πλευρά παρέμεναν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας σκάφη της ακτοφυλακής προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα αναχωρήσει κανείς προς Ελλάδα.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ






volcano times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου