Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΒΟΜΒΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, στην Ελλάδα, πολλοί ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να βρουν απαντήσεις για την επίσκεψη του, αναλύοντας με διαφορετικούς τρόπους την επιστροφή του στην πολύπαθη χώρα μας. 
Η Ελλάδα αποτελούσε πάντοτε –και αποτελεί και σήμερα – σταυροδρόμι τριών ηπείρων. Όλες οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρέαζαν άμεσα τη χώρα μας, ο σύγχρονος όμως τρόπος ζωής του Έλληνα του επέτρεπε να τις φιλτράρει με διαφορετικό τρόπο, δίχως να επηρεάζεται σε μέγιστο βαθμό. 
Μην ξεχνάμε πως τα προηγούμενα χρόνια βιώσαμε κρίσεις εθνικές, οικονομικές, πολιτικές, από τα Βαλκάνια μέχρι και τη Μέση Ανατολή. Βιώσαμε την παγκόσμια κρίση χρέους, την Αραβική Άνοιξη, την ακμή και την κυριαρχία του ISIS στη Μέση Ανατολή, την κρίση των μεταναστευτικών ροών και πολλά άλλα γεγονότα φυσικά.
Πολλοί λοιπόν ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις στην επίσκεψη του Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ελλάδα και κυρίως στη χερσόνησο του Άθω. Μάλιστα, ορισμένες από τις απαντήσεις που εδόθησαν είχαν ξεπεράσει όρια της πραγματικότητας, αφού ανέφεραν πως δεν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα ο Πούτιν, αλλά ο κλώνος του.
Η αλήθεια είναι μία: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει το πράσινο φως για το φιλορωσικό κίνημα!
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ανέφεραν πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν μας επισκέφθηκε απλά για επενδύσεις. Όχι. Στόχος του ήταν και η εξομάλυνση των ελληνορωσικών σχέσεων, οι οποίες το τελευταίο διάστημα είχαν μπει στον πάγο, λόγο της εξάρτησης που έχει η χώρα μας με τη Δύση. 
Η Ρωσία έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, λόγω των οικονομικών κυρώσεων που τις επέβαλλε η Δύση, η οποία για μία ακόμη φορά επιχειρεί να δημιουργήσει ένα σύγχρονο Μεσαίωνα. Παρ’ όλα αυτά ο Πούτιν δεν το έβαλε κάτω. Μετά την προσάρτηση της Κριμαίας, ρίχτηκε στη μάχη για την εξάλειψη των τζιχαντιστών, προστατεύοντας με νύχια και δόντια τους Σύρους συμμάχους του. Μόνο η συμμετοχή της ρωσικής συμμαχίας στον αγώνα κατά του ISIS βοήθησε στην ουσιαστική αποδυνάμωσή του. Η συμμαχία των ΗΠΑ έχει συνεισφέρει ελάχιστα….
Αυτή την ώρα λοιπόν η Ρωσία αναζητεί συμμάχους. Συμμάχους που θα τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τους οικονομικούς περιορισμούς της Δύσης και τον αποκλεισμό από τη Μεσόγειο που έχει επιβάλλει το ΝΑΤΟ. Ο Ρώσος πρόεδρος ήρθε στην Ελλάδα γιατί μας χρειάζεται, την ώρα που εμείς χρειαζόμαστε τη Ρωσία, προκειμένου να αποδεσμευτούμε από τη βάναυση λιτότητα, η οποία έχει εξωθήσει την πλειοψηφία του λαού στην φτώχεια. 
Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Άγιον Όρος, ο Βλάντιμιρ Πούτιν, έβαλε τα θεμέλια για την επίτευξη της ελληνορωσικής συμμαχίας. Κατά τη διάρκεια παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε την έγκριση για το αληθινό φιλορωσικό κίνημα, το οποίο πολλές πολιτικές παρατάξεις προσπαθούν να καπηλευτούν.
Η ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δε θα έχει νικητή και ηττημένο, όπως συμβαίνει με Ελλάδα και Δύση. Και οι δύο πλευρές θα έχουν οφέλη. WIN-WIN, όχι ξεπούλημα…





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου