Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Παραλήρημα Ερντογαν για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Δήλωση ΣΕΙΣΜΟΣ...



Ψυχρό είναι το κλίμα μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, ύστερα από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την μπουντεστάνγκ.
Η πρώτη κίνηση της Τουρκίας ήταν να ανακαλέσει τον πρέσβη της από το Βερολίνο, ενώ τώρα τοποθετήθηκε επί τους ζητήματος ο ηγέτης του γειτονικού κράτους, Ταγίπ Ερντογάν.
Η οργή του Τούρκου ηγέτη ήταν εμφανής, ενώ κατά την διάρκεια νέας ομιλίας του, είπε: «Το θέμα σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι οι Αρμένιοι (.) Το αρμενικό ζήτημα χρησιμοποιείται παντού στον κόσμο ως ένα πρακτικό μέσο εκβιασμού εναντίον της Τουρκίας και άρχισαν μάλιστα να το χρησιμοποιούν κι ως ράβδο».
«Η θέση μας απέναντι στο αρμενικό ζήτημα είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Δεν θα αποδεχθούμε ποτέ τις κατηγορίες περί γενοκτονίας» συμπλήρωσε ο Ερντογαν.
«Είτε θα βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας με ισότιμο τρόπο. Είτε η Τουρκία θα σταματήσει να αποτελεί ένα φράγμα στα προβλήματα της Ευρώπης. Θα σας εγκαταλείψουμε στις δικές σας έγνοιες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στις «έγνοιες».
Όσον αφορά την απόφαση των γερμανών βουλευτών, ο κ. Ερντογάν συνέχισε πως: «δεν έχει καμία απολύτως αξία» και δεν θα αλλάξει ούτε στο ελάχιστο την τουρκική θέση» εξηγώντας πως «δεν υπολόγισαν το γεγονός ότι κινδυνεύουν να χάσουν έναν φίλο όπως η Τουρκία» επισήμανε ο τούρκος πρόεδρος.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου