Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τα ΜΑΤ ΔΕΝ θα σταματήσουν τους αγρότες...

mzxc



Με προγραμματισμένη την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, οι αστυνοικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρακούσουν τις εντολές που θα τους δοθούν και να μην εμποδίσουν τους αγρότες απ'το να κλείσουν τους δρόμους.
Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε: «Το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών. Είναι παιδιά ηλικίας από 19 έως 27 ετών και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τους δοθεί η διαταγή να σταματήσουν τους αγρότες». «Είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο» 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη σε δηλωσεις που έκανε είπε ότι ενδέχεται να κληθούν οι αστυνομικοί να κόψουν το δρόμο των αγροτών, που θα επιχειρήσουν να κατέβουν στην πρωτεύουσα την Παρασκευή και να «κατασκηνώσουν» στην πλατεία Συντάγματος.
«Οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται. Όπως, εάν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο, η Τροχαία θα με σταματήσει, έτσι υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας» συμπλήρωσε η κ.Γεροβασίλη







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου