Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Μαύρη Θάλασσα… Ο Εχθρός του Εχθρού Μου Είναι Φίλος Μου… «Βρώμικη» Πολιτική-Στρατιωτική Συμμαχία στην Περιοχή

ΝΕΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ… ΤΑ «ΤΣΙΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ…
Ουκρανία και Τουρκία συζήτησαν θέματα αμοιβαίας ασφαλείας και τις προκλήσεις που οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν επί του παρόντος.
Ο Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Alexander Turchinov συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του Seyfullah Hacımuftuoglu, έτσι ώστε οι δύο χώρες να συνδυάσουν τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παγκόσμιας τρομοκρατίας και να συμφωνήσουν σε στρατιωτική και τεχνική συνεργασία, αναφέρθηκε από το γραφείο Τύπου του Συμβουλίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης εργασίας του Turchynov στην Τουρκία.
«Συζήτησαν, επίσης, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον της παγκόσμιας τρομοκρατίας και τους υποστηρικτές της, καθώς και του οργανωμένου εγκλήματος και της παράνομης μετανάστευσης. Η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας ήταν επίσης στην ημερήσια διάταξη», αναφέρθηκε επίσημα.
Σύμφωνα με τον Turchynov, το Κίεβο και η Άγκυρα έχουν μια μοναδική ιστορική δυνατότητα να συμμετάσχουν πολιτικά, διπλωματικά, στρατιωτικά, με τεχνικά και οικονομικά μέσα ώστε να διατηρήσουν αποτελεσματικά την ισορροπία δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα!!!
Η οικοδόμηση στρατιωτικής συνεργασίας αποτελεί βασικό στοιχείο στη δημιουργία μιας εταιρικής στρατηγικής τουρκο-ουκρανικής σχέσης, πρόσθεσε.
Ο Hacımuftuoglu υπογράμμισε ότι η Τουρκία και η Ουκρανία θα πρέπει να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος της περιφερειακής ασφάλειας.
Όλα αυτά επίσημα… Γιατί Ανεπίσημα Στόχος της δημιουργίας αυτής της συμμαχίας είναι η ισχυροποίηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Δύσης στη Μαύρη Θάλασσα, έτσι ώστε να υπάρχει ισχυρός αντίπαλος απέναντι στους Ρώσους. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελεί τον βασικό αντίπαλο, τον εχθρό του εχθρού μου, ο οποίος ενώνει τα «Τσιράκια» των Αμερικανών….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου