Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Τρόμος των ΗΠΑ! Δείτε τα απίστευτα Ρωσικά όπλα που ετοιμάζει ο Πούτιν... (Βίντεο)

armrrr

Η εμμονή της Ρωσίας για άμεση ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, με νέες τεχνολογικές μεθόδους και εξελιγμένα μέσα, είναι γνωστή, ωστόσο μέρα με τη μέρα, φαίνεται πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έρχεται πιο κοντά στις επιθυμίες του.
Τα νέα οπλικά συστήματα σχεδιάζονται με πρωτοποριακές τεχνολογίες, όπως το οπλικό σύστημα για εναέριους στόχους με λέιζερ ισχύος 10kW ως εφαλτήριο, που εντός του χρόνου πρόκειται να αυξηθεί η ισχύς του μέχρι το 30kW.
Σκοπός του Ρώσου πρόεδρου, είναι τις επόμενες δεκαετίες η χώρα του να έχει ξεπεράσει τεχνολογικά και αμυντικά τις προσδοκίες κάθε αντίπαλης χώρας όπως ανέφερε και ο ίδιος χαρακτηριστικά.
« Τα συστήματα αυτά θα γίνουν η βάση του εθνικού συστήματος εξοπλισμών την περίοδο 2025-2030 τόσο για τον στρατό όσο και για το ναυτικό», έχει αναφέρει ο Πούτιν .
Χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι το όχημα αναγνώρισης «Nerechta combat robot», με πολλαπλές ικανότητες, όπως να μεταφέρει τραυματίες από την γραμμή του πυρός, αλλά και πυρομαχικά.
Ο ρώσος πρόεδρος έχει σχολιάσει, σχετικά με τα σχέδια του πως: «Τα αποκαλούμενα και ανορθόδοξα σχέδια είναι η ραχοκοκαλιά μιας σύγχρονης δύναμης , υψηλής τεχνολογίας των νέων ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».
«Σε ορισμένους τομείς αυτά τα προηγμένα σχέδια είναι απολύτως μοναδικά στον κόσμο και είναι σχεδόν έτοιμα για μαζική παραγωγή. Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι οι σχεδιαστές έχουν ανακαλύψει μια σειρά από πραγματικά καινοτόμες λύσεις, οι οποίες έχουν κερδίσει τους κατασκευαστές όπλων μας, ενώ οι επιστήμονες κέρδισαν επίσης επάξια την φήμη τους σε όλο τον κόσμο », τόνισε. ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Μάλιστα, υπάρχουν 35 πειραματικά εργαστήρια στη διάθεση της υπηρεσίας αμυντικού υλικού, για την επίτευξη των στόχων τους.
«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες θα βρουν πρακτική εφαρμογή και χρήση στην παραγωγή οπλικών συστημάτων, αλλά και στον πολιτικό τομέα » , εξήγησε ο Πούτιν .
Για τον λόγο αυτό υπάρχουν, τα μη επανδρωμένα αεροχήματα quadcopter και οι επανδρωμένες ιπτάμενες μηχανές, που κινούνται: 
1) στον αέρα 
2) στην επιφάνεια της θάλασσας και 
3) υπό τη θάλασσα, αυτόνομα (χωρίς πιλότο)
Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2020, το ποσοστό των καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της άμυνας, θα φτάσει το 70%, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να σχολιάζει πως: «είναι πραγματικά επιτακτική ανάγκη για μας να δούμε αυτά τα επιτεύγματα που είναι στα σκαριά, με μια άλλη σκοπιά».
Μελλοντικά, με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι στρατιώτες δεν θα έχουν ουσιαστική θέση στον πόλεμο, καθώς θα χρησιμοποιούνται μη επανδρωμένα οχήματα.
Δείτε τα βίντεο:












voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου