Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!Κήρυξε ΠΟΛΕΜΟ...

«Εκείνοι που διατηρούν σε ξένο νόμισμα κάτω από το στρώμα τους, θα πρέπει να έρθουν  και να το  μετατρέψουν σε λίρες ή χρυσό», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του εγκαινιάζοντας την λειτουργία μιας αυτοκινητοβιομηχανίας  στην Άγκυρα.
«Τέτοιες κινήσεις θα βλάψουν το παιχνίδι μερικών ανθρώπων. Μην ανησυχείτε. Εμείς θα καταστρέψουμε αυτό το παιχνίδι μαζί. Είδαμε τέτοια πράγματα το 2007 και το 2008. Στη συνέχεια οι ίδιοι άνθρωποι είπαν  ότι τα προβλήματα δεν θα επηρεάσουν την Τουρκία. Τώρα  λένε το ίδιο πράγμα. Τα προβλήματα δεν  μας αγγίζουν καν»,τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ενώ κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να πουλήσουν δολάρια κάνοντας τα τούρκικες λίρες ή ακόμα και χρυσό ενώ δεν έλειψε η παρατήρηση για όσους κρίνουν υψηλά τα επιτόκια τονίζοντας πως δεν υπάρχει αλλη λύση.
«Εμείς θα ανοίξουμε το δρόμο για τους επενδυτές με τα χαμηλά επιτόκια», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να δούμε τον κόσμο. Είναι το επιτόκιο υψηλό  στην Αμερική, την Ιαπωνία, ή την Ευρώπη; Ενώ είναι τόσο χαμηλά εκεί, γιατί τα επιτόκια μας περιφέρονται γύρω από το 14, 15, ή 16 τοις εκατό; Εμείς θα ανοίξουμε  το δρόμο για τους επιχειρηματίες με χαμηλά επιτόκια. Τα υψηλά επιτόκια θα ωθήσουν μόνο το χρηματοπιστωτικό τομέα, και  τις δημόσιες τράπεζες ».






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου