Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Έρχεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ...




Yπέρ μιας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης, σε περίπτωση που γίνουν εκλογές και βγει πρώτο κόμμα η παράταξη του

Ο κ. Φορτσάκης, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι "αν ο ΣΥΡΙΖΑ δείξει διάθεση μεταρρυθμίσεων", τότε θα ήταν φρόνιμο να υπάρξει μια συνεργασία, με τη ΝΔ ως πρώτο κόμμα. 
Επιπλέον, τόνισε: "Μακάρι η κυβέρνηση να βάλει μυαλό και να αποφύγουμε τις εκλογές, θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα τηρήσει όσα λέει και χωρίς χρονοτριβή θα κάνει ως πρωθυπουργός μεταρρυθμίσεις", υπογράμμισε ο κ. Φορτσάκης, πηγαίνοντας ενάντια στη γραμμή που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί πρόωρων εκλογών, αλλά και εκφράζοντας αμφιβολία αν ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει τις μεταρρυθμίσεις που προαναγγέλει. 
"Δεν είναι ώρα για τσακωμούς. Το καράβι βρίσκεται κάτω από το νερό. Η κυβέρνηση διολισθαίνει σε νέα μέτρα πιο σκληρά με αποτέλεσμα η περίφημη διαπραγμάτευση να μην υφίσταται καν. Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που αποφάσισε το Eurogroup είναι θετικά αλλά δεν προσφέρουν σε βάθος ετών παρά μόνο είκοσι μονάδες στο ΑΕΠ στα επόμενα 50 χρόνια στην ελάφρυνση του χρέους", πρόσθεσε. 





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου