Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

erntogan-apeileite-anoiksoume-portes-stous-metanastes-350x195

Το έγκριτο άρθρο το οποίο, με την άδεια των «Κατοχικά Νέα» θα ήθελα να σχολιάσω, βρίσκεται εδώ
ΠΡΩΤΟ : Το παραπάνω άρθρο είναι από το tribune.gr. Τι είναι το tribune.gr ;
ΕΔΩ και στην τρίτη από επάνω καταχώρηση, γράφει «Tribune.gr | Ισλαμικό Κράτος
www.tribune.gr/tag/islamiko-kratos Το Ισλαμικό Κράτος είναι διεθνής τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Ισλαμικό Κράτος, δείτε βίντεο και φωτογραφίες.»
Και στο επάνω μέρος της σελίδας φιγουράρει ο Αθανάσιος Έλις. Που έλαβε μέρος στην ετήσια συνάντηση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ πριν δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος, και είναι γνωστός δημοσιογράφος στην Ελλάδα που συνεργάζεται με δημοσιογράφο-κομιστή των όποιων μηνυμάτων έχει ο Λευκός Οίκος για την Ελλάδα. Έχουν βγάλει και βιβλία μαζί οι δυο τους. Συμμετέχει σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι για ειδήσεις και διευθύνει εφημερίδα.
ΔΕΥΤΕΡΟ : Προσέξατε την φράση «Το Ισλαμικό κράτος είναι ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ». Όχι παραστρατιωτική οργάνωση συγκεκριμένων μεγάλων Δυτικών δυνάμεων με συνεργό την Αραβία και στρατιωτικούς συμβούλους κι εφόδια και μέσα των συγκεκριμένων μεγάλων δυνάμεων. Διεθνής. Αυτό τα λέει όλα για το τι είναι το tribune.gr.
ΤΡΙΤΟ : Το άρθρο του tribune.gr πληροφορεί ότι τα 3 εκατομμύρια μετανάστες θα έλθουν στην Ελλάδα διότι η μόνη άλλη οδός από την Τουρκία προς την Ευρώπη είναι από τα Σκόπια. Μα δεν είναι ορθό αυτό! Υπάρχουν κι άλλες χώρες που συνορεύουν με την Τουρκία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διάδρομοι, αλλά υπάρχουν και οδοί θαλάσσιες προς περισσότερες χώρες και στην Μαύρη Θάλασσα και στην Μεσόγειο. Θα χρειασθεί 2.000 πλοία ακτοπλοΐας με χωρητικότητα 1.500 άτομα για να μεταφέρει 3 εκατ. ανθρώπους από την θάλασσα, ή 20.000 βάρκες ή μια φάλαγγα 750 χιλιομέτρων με 4 άτομα μέτωπο (σε κάθε σειρά) αν μετακινηθούν από ξηράς. Βέβαια αυτό δεν θα γίνει μέσα σε μία ημέρα, άρα τα 2.000 πλοία μπορεί να είναι 100 πλοία που για 20 ημέρες θα μεταφέρουν επιβάτες. Ή 200 βάρκες που θα μεταφέρουν επιβάτες δυο φορές την ημέρα επί 50 ημέρες, ή μια πορεία της φάλαγγας για μερικούς μήνες. Να, όπως λέμε, θα κάθομαι με τον φραπέ μου στην σκοπιά επί 50 ημέρες και θα νυστάζω μετρώντας πρόβατα ή μετανάστες να περνάνε μπροστά μου. Δεν είναι ωραία αυτή η βουκολική εικόνα;
ΤΕΤΑΡΤΟ : Αν η Ελλάδα κατακλυσθεί από 3 εκατ. μετανάστες, θα αλλάξουν τα σύνορα της Ευρ. Έν. Αφού πάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού (συνολικά, με εκείνους που υπάρχουν ήδη εδώ) θα είναι αλλόθρησκοι, φανατικοί οι περισσότεροι και πολλοί μεταξύ τους μισθοφόροι, όλοι μη Έλληνες, και λίγο ως πολύ άνθρωποι που επειδή δεν θα είναι δυνατόν να τραφούνε και να στεγασθούνε από το Ελληνικό κράτος, θα καταλύσουν την Τάξη, ίσως και με εγκλήματα ανάγκης επιβίωσης.
ΠΕΜΠΤΟ : Το tribune.gr βγάζει κραυγή που μας παροτρύνει όλους σε πόλεμο. Χμ… η λέξη προβοκάτσια είναι «πρόκληση» στην Ελληνική γλώσσα. Χοντρή προβοκάτσια, είναι «ιταμή πρόκληση».
ΕΚΤΟ : Αν 3 εκατ. μετανάστες κινήσουν για την Ελλάδα, υποψιάζομαι ότι το Ελληνικό κράτος δεν θα μείνει άπραγο. Ως το σημείο να βομβαρδίσουμε άμαχους όπως προτείνει το tribune.gr, υπάρχει μια απόσταση, ένα χάσμα, που αν μου επιτρέψει ο αναγνώστης θα ήθελαν να αναγνωρίσω ως ΚΑΤΑΓΜΑ ΛΟΓΙΚΗΣ.
Αν οι σκέψεις μου δεν είναι στον σωστό δρόμο, ελάτε αδέρφια να μου δείξετε το ορθό. Ειλικρινά, διψάω για γνώση.
– Άργος oofia@yahoo.com





katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου