Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ!!!


dolphin-sub-israel
Σκάνδαλο στο Ισραήλ με γερμανικά υποβρύχια
Το έχουν στο αίμα τους αυτά τα γερμανοειδή όντα. Δεν μπορούν χωρίς διαφθορά. Ακόμη και στο Ισραήλ έχουμε γερμανικό σκάνδαλο … με υποβρύχια βεβαίως βεβαίως. Ο Γενικός Εισαγγελέας Avichai Mandelblit διέταξε την Ισραηλινή Αστυνομία να εξετάσει τους ισχυρισμούς κατά εμπίστου ατόμου του περιβάλλοντος γύρω από τον Πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu ότι είχε «μη σωστή» συμπεριφορά.
Ειδικότερα, ότι υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων από την πλευρά του οικογενειακού δικηγόρου του Netanyahu, David Shimron, ο οποίος είναι και ο εκπρόσωπος των ναυπηγείων ThyssenKrupp που κατασκευάζουν τα υποβρύχια Dolphin, τα οποία προμηθεύτηκε το Ισραήλ. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την έρευνα που διέταξε ο Γενικός Εισαγγελέας αλλά διαρκώς τονίζεται ότι «τέτοιες έρευνες μερικές φορές αποτελούν το πρελούδιο για ποινικές έρευνες».
Το θέμα έφερε στην επιφάνεια στις αρχές Νοεμβρίου το Κανάλι 10 του Ισραήλ και ο Netanyahu δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι ο δικηγόρος της οικογένειάς του «συμβούλευε» επίσης τη γερμανική εταιρία!!!
Ένα σημαντικό τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων δεν ήθελε την αγορά των συγκεκριμένων υποβρυχίων αξίας 1,3 δις δολαρίων, τα οποία οι Γερμανοί έλεγαν ότι μπορούν να μεταφέρουν και πυραύλους με πυρηνική κεφαλή.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου