Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Αποκαλύπτουμε… Κάτι αλλάζει… Έτοιμη για «αναστροφή» ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ η Μέρκελ!


merkel-736818
Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε σήμερα σχέδια για να απελάσει 100.000 μετανάστες που έφθασαν στη Γερμανία το περασμένο έτος, καθώς συνεχίζει να υπαναχωρεί στην αμφιλεγόμενη πολιτική της χορήγησης ασύλου και την δήθεν εκδήλωση μιας Ευρώπης του ανθρωπισμού και των ανοικτών θυρών!
Βλέπετε το πολιτικό κόστος δεν κάνει εκπτώσεις και αίφνης οι… φιλάνθρωποι μετατρέπονται σε στυγνούς εκτελεστές. Παρά τη θέλησή της, καθώς το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης φαίνεται πως δεν τραβάει, η Γερμανίδα Καγκελάριος α θα ενισχύσει σημαντικά το ποσοστό των αναγκαστικών επιστροφών των μεταναστών, καθώς η καταβαράθρωση της δημοτικότητας της, έχει πυροδοτήσει κύμα υποστήριξης για την ακροδεξιά.
Η απόφαση της να στρώνει το κόκκινο χαλί στους μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή απέτυχε παταγωδώς, και πλέον διακρίνεται ξεκάθαρα κατά τους τελευταίους μήνες, ότι η στάση της για το προσφυγικό έχει αλλάξει.
Υπενθυμίζουμε ότι η Μέρκελ την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να θέσει υποψηφιότητα για την τέταρτη θητεία ως ηγέτης της Γερμανίας, και σταδιακά προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό στους Γερμανούς πολίτες δεδομένου ότι προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη της πριν από τις εκλογές του επόμενου φθινοπώρου.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου