Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


geert-wilders-719907
NEXIT!
Ο ηγέτης του αντι ισλαμικού «Κόμματος για την Ελευθερία» κάνει έκκληση για μια γρήγορη έξοδο της Ολλανδίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της «βλακείας» της Άνγκελα Μέρκελ.
Ο ηγέτης και βουλευτής του αντι-μεταναστευτικού «Partij voor de Vrijheid» (Ολλανδικού Κόμματος της Ελευθερίας) Γκέερτ Βίλντερς, ο οποίος ηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις για να είναι ο επόμενος ηγέτης της χώρας, επιτέθηκε σφοδρά στη πολιτική ανοικτών θυρών της Γερμανίδας καγκελαρίου και ορκίστηκε να κόψει τους δεσμούς με τις Βρυξέλλες εάν πάρει την εξουσία στις κοινοβουλευτικές εκλογές της επόμενης άνοιξης, όπως μεταδίδει η Daily Express.
Ο Βίλντερς είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Έχουμε μια πολιτική ελίτ που δεν ακούει τις φωνές του λαού και γι “αυτό κόμματα σαν το δικό μου έχουν μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη.
«Εμείς δεν θα πρέπει να πληρώσουμε για την ηλιθιότητα της Άνγκελα Μέρκελ, συνέχισε.
«Μπορεί να προσκαλέσει όποιον θέλει, αλλά εμείς δεν υποχρεωμένοι να τους καλέσαμε να έρθουν εδώ.
«Θα αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι ποιος είναι ευπρόσδεκτος εδώ», κατέληξε.
Οι δηλώσεις του έρχονται μόλις εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι το κόμμα του είναι μπροστά στις περισσότερες δημοσκοπήσεις στην πορεία προς τις βουλευτικές εκλογές τον Μάρτιο του επόμενου έτους.
Το Ολλανδικό Κόμμα για την Ελευθερία (PVV) αναμένεται να λάβει 35 έδρες στο ολλανδικό κοινοβούλιο των 150 εδρών, 10 περισσότερες από το κυβερνών Φιλελεύθερο κόμμα το οποίο ηγείται ο Πρωθυπουργός Mark Rutte.
Το Ολλανδικό Κόμμα της Ελευθερίας στο μανιφέστο του, που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, περιλαμβάνει επίσης μια έκκληση για πλήρη κατάργηση του Ισλαμισμού στην Ολλανδία.
Ο Βίλντερς είπε επίσης ότι θέλει να σταματήσει σε μουσουλμάνους να έρχονται στις Κάτω Χώρες, να κλείσουν όλα τα ισλαμικά σχολεία και τα κέντρα προσφύγων και να απαγορευτεί σε γυναίκες να φορούν δημόσια την μπούργκα.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου