Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Δήλωση ΣΟΚ! «Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για πόλεμο…»


Τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία φανερώνουν πολλά. Πρωτίστως φανερώνουν πως ολόκληρος ο δυτικός κόσμος έχει στραφεί κατά του ρωσικού παράγοντα, δείχνοντας μίσος κατά της Ορθόδοξης χώρας. Οι πιέσεις που ασκεί το τελευταίο διάστημα η Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι εξωφρενικές, ενώ παράλληλα οι προκλήσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. 
Όπως είναι φυσικό οδεύουμε προς κάποια κλιμάκωση, η οποία ενδέχεται να έρθει με πολεμικό επεισόδιο. Αυτό προβλέπει και ο σοβιετικός ηγέτης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις ΝΑΤΟ-Ρωσίας:
«Το ΝΑΤΟ άρχισε να εκπαιδεύεται για τη μετάβαση από τον ψυχρό σε πραγματικό πόλεμο (με τη Ρωσία). Όλη η ρητορική που διαμείφθηκε στη Βαρσοβία τείνει προς την κατεύθυνση κήρυξης πολέμου προς τη Ρωσία. Μιλούν για την de facto εκπαίδευση των μελών του για επιθετικές ενέργειες (και όχι  για άμυνα)».
«Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ προσπαθούν να δώσουν τη μορφή ότι δεν υπάρχει τίποτε τρομακτικό και αυτό είναι πολύ ύποπτο», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης σκιαγραφώντας το μέλλον.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου