Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! Άξονας Κίνας-Ρωσίας! ΤΡΟΜΟΣ στο ΝΑΤΟ... (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν θα βρεθεί στο Πεκίνο, προκειμένου να υπογράψει κι επίσημα με την ηγεσία της χώρας για την δημιουργία της μεγαλύτερης και ισχυρότερης στρατιωτικής συμμαχίας του πλανήτη. Στόχος είναι να αντιμετωπιστεί η αμερικανική και νατοϊκή επιθετικότητα, η οποία γιγαντώνεται τόσο προς τη Ρωσία, όσο και προς την Κίνα.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν θα υπογράψει 28 συμφωνίες με τον Κινέζο ομόλογό του, Ξι Ζινπόϊνγκ. Μάλιστα πρόκειται για στρατιωτικές, αλλά και οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες θα έχουν στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των δύο χωρών.
Μάλιστα ο Πούτιν θα υπογράψει και την πώληση των μαχητικών Su-35BM, τα οποία είναι 4++ γενιάς. Πρόκειται για τα καλύτερα μαχητικά αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, καθώς έδειξαν πως είναι πολύ πιο ισχυρά από τα αμερικανικά F-16 και τα γαλλικά Mirage.
Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η σύναψη συμφωνίας για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας. Πρόκειται για ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 6,2 δισ. δολαρίων.
Δείτε το βίντεο!









voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου