Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΘΑ… ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ!


Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΘΑ… ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ!
Η ψήφιση από την γερμανική βουλή του σχεδίου νόμου των Πρασίνων με το οποίο συμφωνούν και τα δυο μεγάλα γερμανικά κόμματα των Χριστιανοδημοκρατών και των Σοσιαλδημοκρατών, για την αναγνώριση της γενοκτονίας των χριστιανών της Μικράς Ασίας, τινάζει στον αέρα την συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουρκίας για τις ροές των λαθρομεταναστών από τις μικρασιατικές ακτές του Αιγαίου στα ελληνικά νησιά.
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΘΑ… ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ!2
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Άγκυρα έχει ήδη ξεκαθαρίσει δια στόματος του ίδιου του Ερντογάν προς την κ Μέρκελ, ότι αν περάσει αυτό το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, Ποντίων, Ασσυρίαν και γενικά των χριστιανών της Ανατολής από τους Οθωμανούς και Κεμαλικούς, αυτό θα σημάνει ότι πάει να ισχύει η συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους λαθρό.
Άμεση συνέπεια αυτής της εξέλιξης θα είναι να αρχίσει ξανά όλο αυτό το ρεύμα των εκατομμυρίων που περιμένουν στην Τουρκία, να εφορμά προς τα ελληνικά νησιά και μάλιστα σε τουριστική περίοδο, με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης.
Ο Τουρκικό εκβιασμός σε όλο του το μεγαλείο!
Ήδη την μεγάλη τους ανησυχία για ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχουν εκφράσει οι πρέσβεις των δυτικών χωρών στην Άγκυρα, ενώ η Τουρκία ετοιμάζεται να ανακαλέσει τον δικό της πρέσβη απ το Βερολίνο αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο της γενοκτονίας. Εντωμεταξύ ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Frank Walter Steinmeier, δήλωσε από την Αργεντινή όπου βρίσκεται ότι δεν θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία.
Αντιλαμβάνεται κανείς τι συνέπειες θα έχει μια οριστική κατάρρευση της συμφωνίας Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσης για του Λαθρό στην Ελλάδα, που θα είναι η πρώτη χώρα που θα δεχτεί όλο αυτό το ρεύμα.
Από την άλλη ο τουρκικός εκβιασμός ήδη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι Τούρκοι χρειάζονται επιτέλους ένα γέρο μάθημα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος



hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου