Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Είμαστε υπό γερμανική κατοχή...


Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa προσπαθεί για μία ακόμη φορά να ασκήσει πολιτικές πιέσεις στην Ελλάδα, καθώς τονίζει πως πρέπει για μία ακόμη φορά η Ελλάδα να λάβει αποφάσεις, καθώς τα ταμεία της χώρας αδειάζουν ταχύτατα. Έτσι λοιπόν, δεν έρχεται ένα, αλλά δύο πακέτα περικοπών.
Το τηλεγράφημα μάλιστα του dpa προσπαθεί να προκαλέσει τις εντυπώσεις, δίνοντας τον τίτλο "Εβδομάδα των αποφάσεων στο ελληνικό μεταρρυθμιστικό πόκερ". Κάπως έτσι, οι εταίροι ασκούν περαιτέρω πιέσεις στην Ελλάδα για τη δρομολόγηση των δυσβάσταχτων μέτρων, προκειμένου να προχωρήσουν οι πολυπόθητες για τους δανειστές περικοπές και μεταρρυθμίσεις.
Μάλιστα, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισεμπλουμ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για μία ακόμη φορά, λέγοντας για μία ακόμη φορά για τα άδεια ταμεία, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η ρευστότητα έχει φθάσει σε οριακά επίπεδα. Επιπλέον, τον Ιούλιο η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει τα δάνεια της, τα οποία ανέρχονται σε 2,7 δις ευρώ. 
Έτσι λοιπόν θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Πέμπτη ένα έκτακτο Eurogroup, λίγο μετά τη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών στην Ολλανδία. 
"Στο επίκεντρο βρίσκεται κυρίως ένα πρόσθετο πακέτο περικοπών που ζητά το Eurogroup ύψους περίπου 3,5 δισ. ευρώ, που θα συμφωνηθεί προληπτικά και το οποίο θα υλοποιηθεί μόνον εάν δεν επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι", αναφέρει το dpa.
Από την αρχή της κρίσης μέχρι και σήμερα, τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην προώθηση της προπαγάνδας που απαιτείται. Ο τρόμος είναι ο νούμερο 1 σύμμαχος των γερμανικών ΜΜΕ, τα οποία αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά πως τίποτα στην Ελλάδα δεν είναι αυτόνομο.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου