Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

25 Ιουλίου τελειώνουν ΟΛΑ για τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...


Οι εταιρίες στοιχημάτων εκθέτους ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, καθώς πλέον δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ποντάρουν σε διάφορες ημερομηνίες που θεωρούν ότι πρόκειται να γίνουν εκλογές.
Το τέταρτο μνημόνιο, η πολιτική αβεβαιότητα, η οικονομική αναλγησία και πολλά άλλα καίρια ζητήματα έχουν φέρει τον Πρωθυπουργό σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον καλείται για μία ακόμη φορά να αντιμετωπίσει μία νέα πολιτική κρίση που πλησιάζει ταχύτατα.
Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν μεγάλη πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών στις 31 Οκτωβρίου, αλλά υπάρχει και μία ακόμη ημερομηνία, η οποία για πολλούς θεωρείται ημερομηνία κλειδί.
Πρόκειται για την 25η Ιουλίου, ημερομηνία που λήγει το 18μηνο. Μέσα στον Ιούλιο λοιπόν θα πρέπει να αποπληρωθούν χρέη 3,5 δις ευρώ προς την ΕΚΤ, τα οποία λήγουν εκείνη την περίοδο. Αν τα χρήματα δεν επαρκούν τότε η χώρα θα αντιμετωπίσει μία ακόμη οξύτατη οικονομική κρίση.
Έτσι λοιπόν, αφού τα περιθώρια στενεύουν και το 18μηνο λήγει, ενδέχεται να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, προκειμένου να εκβιάσει καταστάσεις. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται να κάνουν μέχρι και Πάσχα στις εκλογικές τους περιφέρειες, λόγω των ειδεχθών μέτρων που έχουν ψηφίσει. Μόνο με τον "εκβιασμό" των εκλογών ενδέχεται να μεταπείσει μερικούς από αυτούς. Θα τα καταφέρει όμως;





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου