Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ…. ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (!!!) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…
Τη μεταφορά τους στο κέντρο φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά, όπου οι δυνάμεις του στρατού εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την τοποθέτηση οικίσκων και κατασκευής αποχέτευσης, αναμένουν περισσότεροι από 3.700 μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά.
Η διαδικασία μετακίνησή τους, πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί με λεωφορεία με βάση νέο σχεδιασμό του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Οι εκτιμήσεις των εμπλεκόμενων Υπουργείων είναι ότι στο κέντρο φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά που βρίσκεται κοντά στον Πειραιά θα υπάρξει η δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 4.000 ατόμων.
Το κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά είναι ένα από τα κέντρα που την ευθύνη του έχει το ΓΕΝ.Το ΠΝ έχει “χάσει” σημαντικό αριθμό στελεχών για την εξυπηρέτηση των κέντρων. Κι όπως προκύπτει και από την προκήρυξη του διαγωνισμού που γίνεται σήμερα για την σίτιση των προσφύγων-μεταναστών χάνει και πάρα πολλά χρήματα.
Όπως προκύπτει από την προκήρυξη την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το κόστος μόνο για τα κέντρα της Αττικής είναι ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αν αυτά τα χρήματα δεν μπουν ξανά γρήγορα στα ταμεία του ΠΝ θα υπάρξει τεράστιο θέμα.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου