Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Βόμβα Υπουργού: «Να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο...»

srz

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος προειδοποίησε πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο, αλλά και πως είναι πιθανό να υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο μόνιμης εγκατάστασης των μεταναστών στην Ελλάδα.
Ο κ. Θοδωρής Δρίτσας μίλησε σήμερα, σχετικά με την ανθρωπιστική κρίση και σχολίασε πως  «δεν πρέπει να κάνουμε εμείς κάτι τέτοιο τώρα», αναφερόμενος στην μόνιμη εγκατάσταση μουσουλμάνων στην Ελλάδα, ενώ πρόσθεσε πως «μπορεί για αυτό το μήνα να έχουμε πιεστικότερο πρόβλημα για την Ελλάδα, σημασία έχει για τη δύσκολη περίοδο να την οργανώσουμε ώστε οι συνέπειες να είναι μικρότερες».
 «Εάν φτάσουμε στο σημείο να κάτσουμε ξανά στο τραπέζι και να κάνουμε μαζί με τις ευρωπαϊκές χώρες τη δίκαιη μοιρασιά τότε και σε εμάς θα πρέπει να επιλεγεί ένας αριθμός που θα παραμείνει που θα είναι διαχειρίσιμος» συμπλήρωσε ο Υπουργός.
Ο κ. Δρίτσας διέψευσε τις φήμες περί ελάφρυνσης του χρέους, λόγω της εισροής μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα, ενώ παραδέχτηκε για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης πως: «χάσαμε, συμβιβαστήκαμε».






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου