Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΟΣ οι κόκκινες γραμμές! Αυτές τις συντάξεις θυσιάζει η κυβέρνηση...

sincityv

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, φάνηκε για πρώτη φορά πως υποχωρεί λόγω των βαρών, ενώ παράλληλα αδυνατούσε να απαντήσει για το πότε θα επιστρέψουν τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών στην Ελλάδα. Δήλωσε πως η επιστροφή πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, την επόμενη εβδομάδα. 
Σχετικά με τις συντάξεις, ο κ. Τσίπρας άφησε ανοικτό παράθυρο για αποδοχή μειώσεων σε όσες ξεκινούν από 1.400 ευρώ, αφού τόνισε πως πρόκειται για έναν από τους στόχους της κυβέρνησης.
Δήλωσε επίσης πως θα μεριμνήσει για προστασία των περισσότερων συντάξεων, οι οποίες βρίσκονται μεταξύ 600 και 1.200 ευρώ, ενώ επίσης υπογράμμισε πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν για το ύψος τους. 
Επιπλέον, σχολίασε πως η κυβέρνηση θα εργαστεί για να ολοκληρωθεί ταχύτατα η αξιολόγηση, αλλά δήλωσε πως δε θα αποδεχτεί τις παράλογες απαιτήσεις. Τέλος, τόνισε πως δε συνδέεται καθόλου η αξιολόγηση του προγράμματος με την κρίση των μεταναστευτικών ροών.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου