Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Υπουργείο Οικονομικών την ίδια στιγμή με την πορεία διαμαρτυρίας...





Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην συμβολή των οδών Νίκης και Καραγιωργη Σερβίας, πραγματοποιούν...
επιστημονικοί φορείς, οικονομολόγοι και λογιστές - φοροτεχνικοί. Και δεν έφτανε η συγκέντρωση, ήρθε και ένα τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Οικονομικών.
Οι επιστημονικοί φορείς έκλεισαν την Καραγιώργη Σερβίας από την πλατεία Συντάγματος έως τη Νίκης, στο ύψος του υπουργείου. Μετά το τηλεφώνημα για βόμβα, στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας για να ερευνήσουν το κτίριο.

Οι επιστημονικοί φορείς πάντως παρέμειναν και δεν ήταν μόνοι: κοντά τους βρέθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γγ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, οποίος τα... άκουσε, με τους συγκεντρωμένους να του κάνουν παράπονα πως ως γγ Δημοσίων Εσόδων δεν τους άκουγε και δεν ήταν στο πλευρό τους αλλά τώρα από τη θέση του βουλευτή πήγε να τους συμπαρασταθεί!


Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν συμβολικά το υπουργείο και ζήτησαν την απόσυρση του ασφαλιστικού, το οποίο χαρακτηρίζουν "ταφόπλακα" για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δεν θα είναι η μοναδική ανάλογη κίνηση από τους επιστημονικούς φορείς. Την Πέμπτη θα αποκλείσουν συμβολικά στις 11:00 το πρωί το υπουργείο Δικαιοσύνης.








tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου