Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ε ΟΧΙ!!!!ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΩΡΕ;;;;




Τώρα βέβαια, να βγεις και να πεις ότι δυο λαθρέποικοι βίασαν και κακοποίησαν μια Ελληνίδα, που η αφελής [τουλάχιστον] οικογένεια της, τους είχε δώκει δουλειά, στέγη και φαγητό, δεν αποτελεί είδηση.
Αποτελεί απλά κομμάτι της καθημερινότητας των ελληνόφωνων του 21ου αιώνα, που τηρούν ευλαβικά τη σιωπή των αμνών, για να μην τους πούνε ρατσιστές και φασίστες.

Η είδηση λοιπόν δεν είναι ότι μια ακόμα ελληνίδα ξεκωλιάστηκε αγρίως από τους πτωχούς πλην τίμιους συνανθρώπους μας [και την πέταξαν και στο δρόμο...]
Η έιδηση είναι ότι αυτό συνέβη στην Κρήτη!
Μάλιστα, στην Κρήτη...

Στο νησί δηλαδή που μιαν άλλην εποχή, έτσι και έπιανες το χεράκι καμιάς σφακιανοπούλας, την επόμενη μέρα θα σε βρίσκανε κρεμασμένον στον μύλο, να παριστάνεις τον σβούρο...

Κρίμα, ωρέ κοπέλια...
Κριμα τσε ζια τσι σφακιανές κάμες, κρίμα τσε ζια τσι χανιώτικες πιστόλες, τρεις φορές κρίμα τσε ζια τσι μπαλωθιές, που εβαρούσατε,στα ριζά του Ψηλορείτη...
Το μόνον που μας απέμεινε μωρέ, από την περηφάνεια μας, ημών των Ελλήνων, είναι ο μακρινός απόηχος ενός ριζίτικου, που μας πονάει τσι μνήμες.

Ήλι' ανάτειλε... Ήλι' ανάτειλε... 

Και ξεπατικώνω εδώ την είδηση, από αυτό το γαργαλιάρικο το Πρώτο Θέμα, για να ενημερωθείτε αρμοδίως...

"...Δυο αλλοδαποί [Βούλγαροι] ηλικίας 27 και 34 χρόνων γνώριζαν από καιρό την 18χρονη γυναίκα, καθώς είχαν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειάς της. Φαίνεται, όμως, ότι την θεώρησαν ιδανικό θύμα για όσα σκόπευαν να κάνουν [το κορίτσι ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες] και, την περασμένη Παρασκευή, την εξανάγκασαν με τη βία να μπει στο αυτοκίνητό τους με το οποίο την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία έξω από την πόλη. 
Αφού ικανοποίησαν τις ορμές τους πάνω της, την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν στο 2ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Σητείας– Ιεράπετρας! 
Η 18χρονη κατάφερε να επιστρέψει στην Σητεία και πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε όσα υπέστη από τους νεαρούς Βούλγαρους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα και ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 18χρονη. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου τους άσκησε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ΑμΕΑ και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή..." 
http://www.protothema.gr/greece/article/545866/kriti-voulgaroi-viasan-18hroni-amea-kai-tin-petaxan-sto-dromo/

Μάλιστα!
Και με έχει πιάσει τώρα μια θλίψη, ρε Ελληνάκια, σαν να' μουνα συριζαίος που έχασε το διορισμό.
Μα, και στην Κρήτη μωρέ;

Δηλαδή, πως μας βλέπουν πια όλοι αυτοί οι αλβανοβουλγαροαφγανοκογκολέζοι;
Σαν τρύπες για να χύνουνε μέσα τ' απωθημένα τους;
Και καλά να πεις, αυτοί οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί, οι Νιγηριανοί, έτσι το χουνε στις χώρες τους, έτσι κάμουν κι εδώ. Τι γυναίκα, τι κατσίκα, τι γαϊδάρα, χυμάνε κατευθείαν στην τρύπα κι όπου τους μπει.
Αλλά κι οι Σλάβοι, ρε πούστη μου;

Τόσο πουτάνες λοιπόν τις λογίζουν τις ελληνόφωνες και τόσο αδερφάρες τους άντρες τους;
Να μου πεις, εδώ κοτζαμ Κρητικοί και πήγαν και ψήφισαν τον Μητσοτάκη, ο οποίος πήγε και ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης. Σου λέει λοιπόν και ο αλβανοβουλγαρόσπορος...
Ρε, αυτοί κουνιώνται χωρίς να φυσάει... Βουρ στο γυμνό, κι όπου θέλει ας μπει...
Και γαμάνε αδιακρίτως αδέρφια μου κυρίες και κυρίους.

Τι άτομα με ειδικές ανάγκες μου λες τώρα εμένα και κολοκύθια τούμπανο;
Ατομα με ειδκές αναγκες είναι οι Ελληνόφωνοι, που σπεύδουν να δώσουν δουλειά στον λαθρέποικο, αφήνοντας τον φουκαρά τον Έλληνα, να ψωμολυσσάει.
Είδατε εσείς ποτέ κανέναν αγροτικό συνεταιρισμό, από την Κρήτη, από τη Θεσσαλία, από τον Μωριά, να βγάνει φιρμάνια στα διαδίκτυα: "... Ρε Έλληνες, εδώ χρειαζόμαστε εργάτες και αναγκαζόμαστε να παίρνουμε τη διεθνή αλητεία, για να μας μαζέψει τσι ελιές.... Ελάτε μωρέ να δουλέψετε στη γη της Ελλάδος και σας πλερώνουμε και τα εισιτήρια..."

Αλλά, όχι!
Ποτέ, κανένας τους [εξόν από μια περίπτωση, που μετά τη θάψανε] δεν έστερξε να υποστηρίξει τον Έλληνα. Αλλά βλέπεις τους βολεύει ο λαθρέποικος.
Διότι, όπως συνέβη και στην Αμαλιάδα, τον ξένο, τον στιβεις σαν σφουγγάρι και άμα σου κουνηθεί βάνεις και τους Αλβανούς μπράβους σου, να τον πλακώσουνε στις ντουφεκιές.
Ετσι δεν είναι; 

Πάρτε λοιπόν Βουλγαρους, Αλβανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και δεν συμμαζεύεται και μετά πάρτε και τσίγκινα σώβρακα να φυλάτε τους κώλους σας....

Αλλά τόσο πολύ έχει παρακμάσει το Γένος μας - από Μακεδονία ίσαμε Κρήτη - που βλέπεις στον Βορρά πάνε και ψωνίζουν στα πολυκαταστηματα με τις τούρκικες ταμπέλες, ενώ στον Νότο βγαίνουν να διαδηλώσουν οι Μωαμεθανοί τα χριστούγεννα για τη γέννηση του προφήτη τους κι οι "ντελικανήδες", τους ανοίγουν και το δρόμο, για να περάσουν.
Να τα βλεπουν δηλαδή αυτά οι παλήκαροι, ο Οδυσσέας ο Πατεράκης κι ο Γιώργης ο Σπυροπουλος και να τους ανεβαίνει η πίεση στο σαράντα...

Ασε και κεινο το αλλο, το αμιμητο...
Που ηρθαν οι Κρητικοι αγροτες να διαδηλωσουν ταχα μου στην Αθηνα κι αντι να μπουκαρουνε μεσα στη Βουλη με τσι μαγκουρες, μοστραρανε για μοντελα στις τηλεορασεις.

Δεν υπάρχουν πια τα ιδιαίτερα φυλετικά και πολιτισμικά του Γένους μας, ρε Έλληνες.
Όπως χάθηκαν οι ντοπιολαλιές, χάθηκαν και οι ντοπιοκαρδιές.
Τι Κρητικός μου λες εμένα και τι Μανιάτης και τι Μακεδόνας και τι Βολιώτης.
Τρίχες.
Από τη Νέα Βύσσα ίσαμε την Ιεράπετρα, έχουμε γεμίσει καλόβολους, φιλειρηνικούς, μαλθακούς και ελαφρώς κουνιστούς ελληνόφωνους, που είναι ικανοί να βλέπουν να τους πηδάνε τις γυναίκες τους και να ανάβουν το φανάρι.

Σιγά τώρα, μην βρεθεί άντρας στην Κρήτη [ή οπουδήποτε αλλού στη ινδογρεκία] να ανάψει βεντέτα, επειδή οι Βούλγαροι ή οι Πακιστανοί ή οι "σύροι" πρόσφυγες από τη Γη του Πυρός, του ξεκώλιασαν τη θυγατέρα.
Ψες κακοποιήσανε οι Βούλγαροι τη σητειοπούλα, αύριο στο λασηθιώτικο οροπέδιο, θα προσλαμβάνουν Βούλγαρους, για να τους μαζεύουνε τα αγγουράκια. 
Ποιος Καπετάν Μιχάλης και ποιοι σταυραετοί;
Κάτι πολυπολιτισμικές κουρούνες, έχουνε γιομίσει το νησί και τα ελάχιστα αετόπουλα που έχουν απομείνει, παίρνουν τη λύρα τους και φεύγουν να τραγουδήσουν στα χαράκια των Λευκών Ορέων, μοναχά και έρημα, σαν την παλιά Ελλάδα...
Που κοιτάς, παππού; 
Πίσω κοίτα - όχι μπροστά... 
Γιατί έτσι και κοιτάξεις μπροστά, θα σφιχτεί η ψυχή σου...
  Λευτέρης Πανούσης






volcano times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου