Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Προκλητικοί Απατεώνες (Κολλημένοι με τις…Μπέμπες) Τσίπρας και Σία…


BMW
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ…
Το τετράτροχο αντικείμενο του πόθου των ελλήνων πολιτικών (όταν αναβαθμίζονται) πρέπει να είναι η… Μπέμπα, όπως ονομάζουν οι γνωρίζοντες την BMW. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Αλ. Τσίπρα. Οταν ήταν αρχηγός κόμματος του 4%, κυκλοφορούσε με ένα κρατικό Σκόντα.
Εν συνεχεία, όταν έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναβαθμίστηκε με ένα Audi A3. Οταν έγινε Πρωθυπουργός, αναβάθμισε το Audi A3 με ένα άλλο Audi δίλιτρο, κράτησε και τη Μερτσέντες (του προκατόχου του) για τις επίσημες επισκέψεις αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και πήρε και μία… Μπέμπα χρώματος ασημί. Παρόμοια Μπέμπα έχει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκης.
Προτού σας δώσω άλλα παραδείγματα, απλώς να σας υπενθυμίσω ότι με την εκλογή του στην πρωθυπουργία ο κ. Τσίπρας έκανε έκκληση στους βουλευτές να αποποιηθούν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, αλλά μόνο δυο-τρεις τον άκουσαν. Επίσης ο Κυρ. Μητσοτάκης αρνήθηκε το κρατικό αυτοκίνητο και κυκλοφορούσε ως τώρα με ένα ταπεινό Golf. Προχθές εισήλθε στη Βουλή με μια απαστράπτουσα Μπέμπα 520 (με φιμέ τζάμια) και πίσω της μέτρησα τρία συνοδευτικά Σκόντα.
Ας μην ξεχνάμε και την αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και πανάκριβη «Μπέμπα του Μνημονίου» που αγοράστηκε εν μέσω κρίσεως από τον Γ. Παπακωνσταντίνου για τους εκάστοτε υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Ουδείς γνωρίζει την τύχη της, αν και από το υπουργείο Οικονομικών αφήνουν να διαρρεύσει ότι πουλήθηκε κάπου στο Κουβέιτ. Και κάτι άλλο: αν κοιτάξει κανείς στο προαύλιο της Βουλής, εκεί όπου παρκάρουν τα υπουργικά αυτοκίνητα, θα μετρήσει πολλές Μπέμπες. 





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου