Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στη Συγγρού...

nea dim

 Μήλον της Έριδος αποτελεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, για την Νέα Δημοκρατία, καθώς το ποσοστό που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο των εκλογών, μεταφράζεται σε 128.000 ψηφοφόρους. Αυτοί λοιπόν οι ψηφοφόροι είναι που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη αρχηγού στην ΝΔ. 
Έτσι λοιπόν, με αφορμή την φωτογραφία του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, βγήκαν «μαχαίρια» στο κόμμα της Αντιπολίτευσης, με τους δύο εναπομείναντες διεκδικητές, να αφήνουν αιχμές ο ένας για τον άλλο.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, άφησε σαφή υπονοούμενα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι αν δεν υπάρχουν αξιοκρατικές διαδικασίες δεν μπορεί να επέλθει η ανανέωση. Ενώ παράλληλα, συνεχίζει να τονίζει διαρκώς ότι οι αλλαγές στην Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να έχουν ως κριτήριο την ηλικία των στελεχών. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό: «Οραματίζομαι μια ΝΔ που δεν θα αποκλείει κανέναν και θα τους αγκαλιάζει όλους». Ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπαμιμίκο λέγοντας: «Δεν κάνει το παιδί για Γραμματέας».
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει θέση ως θέμα μείζονος σημασίας τη ανανέωση και διεύρυνση της κεντροδεξιάς παράταξης. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό: «Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, ξεκίνησα με χαμηλά δημοκοπικά ποσοστά, δεν στηρίχθηκα σε μηχανισμούς και κατάφερα με τη δύναμη του λόγου και των ιδεών μου να κερδίσω την εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών και της κοινωνίας των πολιτών», ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Δεν έχω ανησυχία για την επόμενη μέρα. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι ενωμένη, αλλά το ζητούμενο είναι να είναι και ανανεωμένη. Θέλω να εκφράσω τους πολίτες του μετριοπαθούς κέντρου, την Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς και τον ιδιωτικό τομέα».





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου