Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: «Η Μέρκελ Εκσφενδονίζει την Ευρώπη στο Χάος»


ΜΕΡΚΕΛ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
«Οι δημόσιες δηλώσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πραγματικές δράσεις της κυβέρνησης για την επίλυση της ευρωπαϊκής προσφυγικής κρίσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γερμανός πολιτικός Christian Lindner.
Ο Ηγέτης του γερμανικού Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Christian Lindner κατηγορεί την Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ για αδράνεια στο μεταναστευτικό θέμα και για ακατάλληλη διακινούμενη πολιτική.
Με τις ενέργειές της, η Γερμανίδα καγκελάριος έχει βυθίσει τη Γερμανία και την Ευρώπη στο σύνολό της στο χάος, αποκαλύπτει ο Γερμανός Πολιτικός. Η Γερμανία δεν θα πρέπει να λάβει μόνη της τις αποφάσεις για την επίλυση του ζητήματος των διακινούμενων, πρόσθεσε.
Επίσης, επέκρινε δριμύτατα τη δήλωση της Μέρκελ, με την οποία κάλεσε τους ανθρώπους να υποστηρίξουν τους μετανάστες: «Μπορούμε να το κάνουμε αυτό». Ο Lindner αναφέρει πως τα λόγια δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις πραγματικές δράσεις που απαιτούνται από την κυβέρνηση.
Ο μόνος τρόπος για την επίλυση της κρίσης είναι ένας νόμος που θα επιβάλει τη συστηματοποίηση της καταγραφής των μεταναστών και θα συμβάλλει στη νομική ένταξή τους.
Οι πολιτικοί του κυβερνώντος γερμανικού συνασπισμού έχουν επανειλημμένα ζητήσει από τη Μέρκελ να θεσπίσει όρια για την εισροή των προσφύγων στη χώρα. Ωστόσο, η Καγκελάριος αρνήθηκε να περιορίσει τον αριθμό των μεταναστών και να κλείσει τα σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου