Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΩΔΩΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ηχεί Ασταμάτητα… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ… Προετοιμαστείτε για ΜΑΚΡΑ Οικονομική Ύφεση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Τα τελευταία χρόνια πολλοί έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση της οικονομίας. Αυτή την Περίοδο ηχεί ασταμάτητα, αφού το Ντόμινο έχει ξεκινήσει την πτωτική του πορεία. Η παγκόσμια οικονομία νεκρή μέσα στο νερό.
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ
Κινείται η οικονομία κινείται; Ο δείκτης Baltic Dry Index έχει «χτυπήσει» σε ένα νέο χαμηλό. Ο δείκτης Baltic Dry Index, που εκτιμά την τιμή της μετακίνησης όλων των κυριότερων πρώτων υλών από τη θάλασσα, περιλαμβανομένων των βασικών εμπορευμάτων, όπως ο άνθρακας, τα σιτηρά, και τα σιδηρομεταλλεύματα. Ο Tyler Durden του Zeri Hedge αποκαλύπτει: «Την περασμένη εβδομάδα, έλαβα νέα από μια επαφή που είναι φίλοι με μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές οικογένειες δισεκατομμυριούχων στον κόσμο. Μου είπε ότι δεν είχαν τα πλοία στη θάλασσα τώρα, επειδή η λειτουργία τους προκαλεί ζημία. Το Εμπόριο μεταξύ της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής έχει κυριολεκτικά σταματήσει. Τίποτα δεν είναι σε κίνηση».
Άλλα σημάδια του… βυθιζόμενου σκάφους. Ο Dow Jones έχει χάσει 1.500 μονάδες σε 10 ημέρες. Και εξακολουθεί να παρουσιάζει πολλά σημάδια πτώσης. Η αστάθεια των αγορών είναι χειρότερη από ό, τι πριν από το 2008. Ένα μικρό έναυσμα θα μπορούσε να στείλει την υδρόγειο σε τουλάχιστον μια ακόμη μεγάλη ύφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου