Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Κουτσούμπας: Δεδομένος ο σχηματισμός κυβέρνησης που θα εφαρμόσει βάρβαρα μέτρα


koytsoybas

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε πως θεωρεί δεδομένο το σχηματισμό κυβέρνησης που θα εφαρμόσει αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα την επομένη της 20ης Σεπτεμβρίου.
«Κυβέρνηση θα προκύψει 100% μετά τις εκλογές, μην έχετε καμία αμφιβολία γι' αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το ΚΚΕ πρέπει να βγει δυνατό για να αποτραπούν τα χειρότερα, υπογράμμισε.
«Υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι η πρόταση του ΚΚΕ που είναι η μοναδική ουσιαστικά επιστημονικά επεξεργασμένη πρόταση, που μπορεί να αξιοποιήσει και να αναπτύξει όλες τις παραγωγικές δυνατότητές της χώρας» είπε χαρακτηριστικά, και κάλεσε το λαό να ανατρέψει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» ψηφίζοντας το ΚΚΕ.
Ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας, κατά την προεκλογική περιοδεία σε χωριά του νομού Κιλκίς, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι ο λαός μας έχει δοκιμάσει πολλές "λύσεις". Έχει δοκιμάσει και αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις και κυβερνήσεις συνεργασίας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που προεκλογικά τσακώνονταν σαν τον σκύλο με τη γάτα και μετά τα έβρισκαν. Από τη μια ήταν "φως" ο ένας, "σκότος" ο άλλος και από την άλλη, μετά τις εκλογές, έφτιαχναν κυβέρνηση για να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα».
Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι η πρόταση του ΚΚΕ που είναι η μοναδική ουσιαστικά επιστημονικά επεξεργασμένη πρόταση. Που μπορεί να αξιοποιήσει και να αναπτύξει όλες τις παραγωγικές δυνατότητές της χώρας, γιατί η Ελλάδα έχει πλούτο, έχει βιομηχανική και αγροτική παραγωγή πάρα πολύ μεγάλη, που αν σχεδιαστεί κεντρικά επιστημονικά μπορεί να αναπτύξει και να θρέψει όχι μόνο την Ελλάδα, τον λαό της, αλλά και να κάνουμε και ισότιμες επωφελείς ανταλλαγές και εξαγωγές με άλλες χώρες του κόσμου».





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου