Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

EKTAKTO:Αμερικανικό μη επανδρωμένον εναέριον όχημα πραγματοποίησε επίθεση σε δυνάμεις του συριακού κυβερνητικού στρατού


 amerikaniko
Αμερικανικόν εξοπλισμένον μη επανδρωμένον εναέριον όχημα (UCAV) των ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου επετέθη σε θέσιν συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων με απο-τέλεσμα, να εύρουν τον θάνατον πολλοί άμαχοι αλλά και πολλοί άνδρες του συριακού στρατού, όπως εδήλω-σεν ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Αμύνης της Συρίας, συμφώνως με τον ρωσικόν Τύπον.
Το αμερικανικό drone, φέρεται να επετέθη σε θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας και σε κατοικημένες συνοικίες του χωριού, κοντά στην πόλιν Hama Karnas την 10ην Σεπτεμβρίου 2015.
Η εναέριος αυτή επίθεσις είχεν ως επακόλουθον πολυάριθμες απώλειες μεταξύ του αμάχου πληθυσμού και ανδρών του συριακού στρατού .
Η επίθεσις του αμερικανικού UCAV, επαρουσιάσθη από τους Αμερικανούς ως «αεροπορική επιδρομή συριακού MiG-21», εγκατελειμένον σε συριακήν αεροπορικήν βάσιν, την οποία είχε καταλάβει ο ISIS, πριν μίαν ημέραν, αναφέρει το δημοσίευμα. Η απατηλή παρουσίασις των Αμερικανών διαψεύδεται από τον συριακόν στρατόν, ο οποίος είχε οπτικήν επαφήν με το αμερικανικό drone και δεύτερον συμφώνως με την συριακήν υπηρεσίαν πληροφοριών ΚΑΝΕΝΑ μαχητικό MiG-21 δεν υπάρχει σε «χέρια» των ισλαμιστών, διότι όλα τα συριακά αεροσκάφη είναι συγκεντρωμένα σε δύο αερο-πορικές βάσεις, κοντά στην Δαμασκόν και φρουρούνται από δυνάμεις, οπλισμένες σαν «αστακούς».
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο ισλαμικός στρατός κατάφερε να πάρη υπό τον έλεγχο του το συριακόν στρατιωτικόν αεροδρόμιον του Abu Al-Duhur, όπου συμφώνως με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, υπήρχε ένα συριακόν πολεμικόν αεροσκάφος MiG-21.
Κατά το αμερικανικόν «σενάριον», υποτίθεται ότι αυτό το συριακόν «καταληφθέν» μαχητικόν είχεν ως πιλότον λιποτάκτην της συριακής πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος πολεμά στο πλευρόν του «Ισλαμικού Κράτους». Συμφώνως ΟΜΩΣ με Σμήναρχον της Συριακής πολεμικής αεροπορίας, οι ισλαμιστές πράγματι κατάφεραν να καταλά-βουν το στρατιωτικόν αεροδρόμιον, αλλά δεν ευρέθη εκεί κανένα «επιχειρησιακόν», μαχητικόν συριακόν αεροσκάφος MiG-21, δεδομένου ότι εδώ και ενάμιση έτος «όλα τα συριακά μαχητικά» μετασταθμεύουν σε δύο άλλα αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπή η περίπτωσις να «πέσουν στα χέρια» των ισλαμιστών.
Κώστας Μαυρόπουλος



voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου