Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Η Ελλάδα θα έχει έναν υπερπρωθυπουργό και έναν πρωθυπουργό και θα είναι…

maximou

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, ταράζουν σύσσωμο το πολιτικό σκηνικό οι τελευταίες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας…
Πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, θα τεθεί υπό την αυστηρή επιτροπεία των Βρυξελλών.
Ο γενικός διευθυντής της Κομισιόν Μάαρτεν Φερβέι, είναι αυτός που θα συγγράφει τα νομοσχέδια για ένα ευρύ πλαίσιο που περιλαμβάνει τη φορολογία εισοδήματος και την αγορά εργασίας έως την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.
Μάλιστα, οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες φήμες, αναφέρουν ότι η ομάδα εργασίας Φερβέι θα βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την τρόικα.
Επίσης, θα μπορεί να αναθέτει μελέτες στο ΔΝΤ ενώ θα συνομιλεί απευθείας με τον νέο Πρωθυπουργό, Γιάννη Δραγασάκη, σύμφωνα με την επιθυμία του κ. Γιούνκερ.
Η συμφωνία στην οποία κατέληξε η συγκυβέρνηση Τσίπρα- ΑΝΕΛ με τους πιστωτές μας μετά από έξι μήνες διαρκών συζητήσεων και διαβουλεύσεων υποχρεώνει την «ελληνική κυβέρνηση» να ζητήσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου την συνδρομή της ομάδας εργασίας.
Φαίνεται πως η ψήφος του ελληνικού λαού την οποία διεκδικούν τα κόμματα την επόμενη Κυριακή, κρίνεται αδιάφορη σε ένα βαθμό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως όλα τα παραπάνω προβλέπονται από την συμφωνία του Αυγούστου.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου