Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Ο Νέος Ευρωπαϊκός Χάρτης του ISIS… ΣΤΟΧΟΣ: Η Κατάκτηση των Χωρών Μέσα στα Επόμενα Πέντε Χρόνια


ΧΑΡΤΗΣ ISIS
Το Ισλαμικό Κράτος του (ISIS), η πολεμική μηχανή των πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων πολεμική μηχανή … αλλιώς γνωστή ως η “JV team”
ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Αυτό είναι ο νέος χάρτης της Ευρώπης που απελευθερώνεται από το ισλαμικό κράτος (ISIS) – Δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει τις περιοχές που σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν τα επόμενα πέντε χρόνια οι δολοφόνοι τρομοκράτες. Η βάρβαρη τρομοκρατική οργάνωση σχεδιάζει λοιπόν να καταλάβει από το 2020, την Ισπανία, την Κίνα και μέρη της Βόρειας Αφρικής.
Σύμφωνα με το χάρτη, το σχέδιο ISIS περιλαμβάνει τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και τμήματα της Ευρώπης, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, για να ολοκληρωθεί το χαλιφάτο της. Το χαλιφάτο – ένα κράτος που διέπεται από τον νόμο της Σαρία – καλύπτει περιοχές από την Ισπανία στα δυτικά προς την Κίνα στα ανατολικά. Η Andalus είναι η αραβική ονομασία που δόθηκε στα μέρη της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Γαλλίας, που είχαν καταληφθεί από τους Μαυριτανούς μεταξύ του όγδοου και του 15ου αιώνα.
Η τρομοκρατική οργάνωση έχει πάνω από 50,000 μέλη και σχεδόν £ 2 δις σε μετρητά και περιουσιακά στοιχεία. Ο δημοσιογράφος του BBC Άντριου Hosken λέει «Από τη στιγμή που έχουν χαλιφάτο τους, σκοπεύουν να στραφούν εναντίον του υπόλοιπου κόσμου. Στόχος τους όλος ο κόσμος να είναι υπό την κυριαρχία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου