Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Συναγερμός! Αναμένουν χτύπημα με χημικά!

chemweap



Σε κατάσταση επιφυλακής έχει τεθεί η διεθνής κοινότητα, ύστερα από το πρόσφατο δημοσίευμα της «Daily Mail», σχετικά με τον κίνδυνο ενός εκτεταμένου χημικού πολέμου από τους τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΙΚ έχει προβεί στην στρατολόγηση επιστημόνων, με έμφαση στους κλάδους της  χημείας, της φυσικής και των υπολογιστικών συστημάτων, με σκοπό την δημιουργία ενός χημικού όπλου μαζικής καταστροφής, το οποίο θα στοχεύει τις χώρες της Δύσης και όποιον άλλον, αποφασίσουν οι τζιχαντιστές, ότι δεν ανήκει στον "ιδεατό" κόσμο τους.
Επιπλέον το δημοσίευμα κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός επίσημου εγγράφου, το οποίο συστάθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, και αναφέρει ότι τα επίμαχα όπλα έχουν ήδη κατασκευαστεί και δρομολογηθεί προς τις χώρες στόχους.
Συγκεκριμένα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «επί του παρόντος, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη δυνατότητα των εξτρεμιστικών ομάδων να χρησιμοποιήσουν χημικά, βιολογικά, ραδιολογικά ή πυρηνικά υλικά σε επιθέσεις στην Ευρώπη. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο αντίκτυπος μιας τέτοιας επίθεσης, εφόσον συνέβαινε, θα ήταν ακόμη πιο αποσταθεροποιητικός», ενώ συνεχίζει τονίζοντας ότι: «φοβούνται ότι το Χαλιφάτο θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την αποτυχία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να μοιραστούν πληροφορίες για πιθανούς τρομοκράτες».







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου