Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… Χερσαία Σύρραξη Ρωσίας-Τουρκίας Προ των Πυλών…


ΜΕΤΩΠΟ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ…
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ μια γιγάντια στρατιωτική επιχείρηση είναι σε φάση τελικής προετοιμασίας από τους Ρώσους μαζί με τον συριακό στρατό, για την κατάληψη όλης της περιοχής από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι τον Ευφράτη ποταμό συμπεριλαμβανόμενου και της στρατηγικής σημασίας πόλη Cerablus στα σύνορα με την Τουρκία.
Σημειωτέον ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτολγου διαμήνυσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει κανένα να μπει στην Cerablus πλην του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού και αυτό είναι κόκκινη γραμμή για την Τουρκία.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Sergey Şoygu, ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον συριακό στρατό και τους άλλους συμμάχους την στην Συρία σε πρώτη φάση sτο ξεκαθάρισμα όλων των Τζιχαντιστών από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι τον Ευφράτη ποταμό. Τις δηλώσεις αυτές του Ρώσου υπουργού Άμυνας επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIB ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας, Vladimir Komoyedov.
Ήδη όπως υποστηρίζουν πολλοί Τούρκοι αναλυτές διαγράφεται ξεκάθαρα ένα μέτωπο πολύ πιθανής χερσαίας σύγκρουσης μεταξύ των ρωσικών δυνάμεων και της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου