Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ) ΕΡΕΥΝΑ


ISIS
Ποιες χώρες θέλουν τον Ισλαμικό Νόμο;
Τα στοιχεία είναι ανησυχητικά!
Συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων σε πολλές χώρες θέλουν τον ισλαμικό νόμο (σαρία) να είναι ο επίσημος νόμος της χώρας, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα του Pew Research Center.
Η παρούσα έκθεση εξετάζει τις κοινωνικές και πολιτικές απόψεις των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο. Βασίζεται σε έρευνα πολιτών που διεξήγαγε η Pew Research Center μεταξύ 2008 και 2012 σε συνολικά 39 χώρες και σε τρεις ηπείρους: Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.
Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 38.000 άνθρωποι δίνοντας συνεντεύξεις σε 80 και πλέον γλώσσες και διαλέκτους, καλύπτοντας κάθε χώρα που έχει πάνω από 10 εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει παντού αφού χώρες όπως η Κίνα, την Ινδία , τη Σαουδική Αραβία και τη Συρία, όπου πολιτικές ευαισθησίες ή ανησυχίες για την ασφάλεια, εμπόδισε την έρευνα γνώμης μεταξύ των μουσουλμάνων.
ΠΙΝΑΚΑΣ 1
Τα αποτελέσματα:
(Σε κίτρινο χρώμα έχω βάλει τις χώρες από όπου προέρχονται οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα)
ΠΙΝΑΚΑΣ 2
ΠΙΝΑΚΑΣ 3
ΠΙΝΑΚΑΣ 4
ΠΙΝΚΑΣ 5
Τα στοιχεία είναι ανησυχητικά!
Ως κοινωνία, πρέπει να κάνουμε ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο στο θέμα αυτό, χωρίς παρωπίδες και ρατσιστικές ταμπέλες. ο Ισλαμικός Νόμος και οι Ισλαμικές πρακτικές δεν έχουν καμία θέση στις κοινωνίες μας.
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα σώσουμε τις ελευθερίες μας. Το Ισλάμ είναι εδώ, και μπορεί παλιότερα να μην είχαμε τόσο μεγάλο θέμα, αλλά η κυβέρνηση του Σύριζα και τα «ανοιχτά σύνορα» έφερε τους ακραίους μέσα στα σπίτια μας.
Αν δεν αντιδράσουμε ΤΩΡΑ που είμαστε ακόμα πλειοψηφία, σε μερικά χρόνια θα είναι αργά. Με το Ισλάμ, ούτε συζητάς, ούτε διαπραγματεύεσαι.
Ή προσκυνάς ή χάσεις το κεφάλι σου. Τόσο απλά.
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα εδώ:
pewforum.org/files/2013/04/worlds-muslims-religion-politics-society-full-report.pdf
Ελπίζω ως κοινωνία, μία μέρα, να ξυπνήσουμε από τον ύπνο που έχουμε περιέλθει όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου