Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ! Χάνουμε οριστικά την Εθνική κυριαρχία!

sinoraa


Την εκκίνηση για να αποτελειώσουν την εξουσία της Ελλάδος στα περί συνόρων και μεταναστευτικού έστειλαν οι Γάλλοι και οι Γερμανοί ζητώντας να αναλάβει εξ' ολοκλήρου η Frontex το θέμα και κυρίως να έχει δικαίωμα παρέμβασης χωρίς κανένα απολύτως αίτημα προς το Ελληνικό κράτος. Η επιστολή είναι η εξής : 
Επιστολή με την οποία ζητούν ενίσχυση της FRONTEX και εξουσιοδότησή της προκειμένου σε εξαιρετικές περιπτώσεις να δρα ακόμη και χωρίς σχετικό αίτημα κράτους-μέλους, απηύθυναν στον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο οι υπουργοί Εσωτερικών της Γερμανίας και της Γαλλίας Τόμας Ντε Μεζιέρ και Μπερνάρ Καζνέβ, σύμφωνα με το δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν τν επιστολή ελαστικοποιούνται οι κανόνες της συνθήκης του Σένγκεν και η Frontex μπαίνει και αποκτά στην ουσία τον απόλυτο έλεγχο στα ελληνικά σύνορα, λαμβάνει πρωτοβουλίες, κρίνει εκείνη το πότε πρέπει να γίνει κινητοποίηση και πότε όχι. Είναι πρώτη φορά για χώρα της Ευρώπης που δίνεται η απόλυτη εξουσία στην Frontex για να ελέγχει τα σύνορα ενώ βάσει κανονισμού παρεμβαίνει ευθέως σε κάθε κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδας.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου