Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η Ρωσία απειλεί με πυρηνικά την Τουρκία! (ΒΙΝΤΕΟ)

atomicc

Με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι: «Βαλλιστικοί πύραυλοι που φέρονται επί ειδικών οχημάτων κινούνται συνεχώς στην ρωσική επικράτεια, και είναι πάντοτε σε διαφορετικό βαθμό ετοιμότητας.Υπάρχει όμως η δυνατότητα της άμεσης ενεργοποίησης τους με χρήση του πυρηνικού οπλοστασίου μετά από Προεδρική εντολή».
Συνεχίζοντας αναφέρεται πως: "Οι Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις έχουν όλα τα μέσα να καταστρέψουν όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Τουρκία όπως και σε κάθε άλλη χώρα αλλά πρώτα τον λόγο έχει η διπλωματία!
Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να προσφύγει στην άμεση χρήση πυρηνικών όπλων ακόμη και ως απάντηση μη πυρηνικής επίθεσης που απειλεί όμως την ύπαρξη της χώρας".
Αυτή η ανακοίνωση έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία έχει θέσει σε ισχύ το σύστημα «Περίμετρος», το οποίο δίνει τη δυνατότητα για ανταπόδοση πυρηνικού πλήγματος. Το σύστημα «Περίμετρος» έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αλλά από τότε μέχρι και σήμερα έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις γεγονός που έχει οδηγήσει και στην αλλαγή του ονόματος του σε «Περίμετρος-RCh».
Δείτε το βίντεο







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου