Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…
Το Συγκρότημα Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ Το Τελευταίο Διάστημα Ασχολείται Συστηματικά με την Προετοιμασία για την Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε ό, τι αφορά το Πεντάγωνο, μια στρατιωτική σύγκρουση με την Κίνα ή / και την Ρωσίας θεωρείται αναπόφευκτη. Μάλιστα, αυτή η προοπτική αυτή έχει γίνει η κινητήρια δύναμη της τακτικής και του στρατηγικού του σχεδιασμού.
Τρεις ακροάσεις στο Κογκρέσο – την τελευταία εβδομάδα – κατέδειξαν αυτή την πραγματικότητα. Στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας πραγματοποιήθηκε μια μακρά συνεδρίαση με θέμα τον κυβερνοπόλεμο. Μια υποεπιτροπή της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Βουλής συζήτησε το σημερινό μέγεθος και την ανάπτυξη του στόλου και των αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ, ενώ μια άλλη υποεπιτροπή του ίδιου πάνελ συζήτησε τον εκσυγχρονισμό των πυρηνικών όπλων της Αμερικής…
Σε Καμία από τις ακροάσεις αυτές δεν συζήτησαν τις ευρύτερες επιπτώσεις της προετοιμασίας των ΗΠΑ για τον πόλεμο, ή τι θα σήμαινε για τον επιβίωση του ανθρωπίνου γένους ένας πόλεμος με πυρηνικά ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις. Αντίθετα, στις ακροάσεις δόθηκαν παραδείγματα για το πως μπορεί να προχωρήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ένας πόλεμος των ΗΠΑ με την Κίνα ή / και τη Ρωσία ελήφθη ως δεδομένο. Πραγματοποιήθηκαν καταθέσεις των μαρτύρων και ερωτήσεις από γερουσιαστές και βουλευτές, Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, που αφορούσαν τις καλύτερες μεθόδους για επικρατήσουν οι Αμερικάνοι σε μια τέτοια σύγκρουση.
Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου