Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κατεβαίνουν τα «Στρατά» στους δρόμους της Αθήνας …Αν δεν κατέβεις και εσύ τώρα Πότε;


65660_450502148360955_1809662772_nΕπιτέλους κατεβαίνουν τα ¨Στρατά στους δρόμους της Αθήνας ,αφού πήραν χαμπάρι ότι οι Αριστεροί της Κυβέρνησης  τους πάνε ακόμη χειρότερα !
Πήραν την απόφαση να κατέβουν αφού είδαν και απόειδαν οτι με τα λόγια ,τις ανακοινώσεις και τις συσκέψεις δεν γίνεται τίποτε !550_334_174401
Δεν πιστεύει κανείς πλέον οτι ετούτη η Κυβέρνηση θέλει  να βοηθήσει τους στρατιωτικούς και να εφαρμόσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης …Αντίθετα ετοιμάζουν το τσουβάλιασμα των ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ των  Αποστράτων Αξιωματικών και των Στελεχών των Ε.Δ και των Σ.Α!
Αν δεν δείξουμε την αποφασιστικότητα μας τώρα είμαστε χαμένοι από χέρι ,κανείς δεν έχει   να περιμένει τίποτε και από κανέναν !
Μην περιμένετε από τους Υπουργούς να σας ελεήσουν …Εξάλλου πιστεύουν ότι δεν ανήκετε καν στους ψηφοφόρους τους !
Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα μας χτυπήσουν για μια ακόμη φορά  την πλάτη ,δεν έχουμε ανάγκη από τους δήθεν συνδικαλιστές …Η Δύναμη μας  είμαστε όλοι και μόνο  εμείς !
Δεν πρέπει να λείψει κανείς …Όλοι στον Αγώνα για τα εμάς και τα παιδιά μας ,Αν όχι τώρα και εσύ , δεν θα έχεις αύριο καμιά δικαιολογία να πεις  στα παιδιά σου! ;
                                            ​ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΟΔ)SOD
Σήμερα  Παρασκευή  6 Νοεμβρίου 2015  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της ΕΑΑΑ, σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης σύσκεψης, νέα σύσκεψη των Ενώσεων /Φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ (ΣΟΔ) που εκπροσωπούν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΔ και ΣΑ), και αποφάσισε ομόφωνα την κλιμάκωση των διεκδικητικών δράσεων με :
 Α. Συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στα γραφεία της ΕΑΑΑ.
Β. Την εντατικοποιημένη ενημέρωση της κοινής γνώμης  για τα μεγάλα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη τους, με τις αλλεπάλληλες συνεχιζόμενες αντισυνταγματικές και κατάφωρα άδικες περικοπές, αφού έχουμε υποστεί διπλάσιες σε αριθμό και  μέγεθος σε σχέση με αυτές που έχουν υποστεί όλοι οι άλλοι, επίσης σοβαρά πληγωμένοι, Συνταξιούχοι, καθώς και τη ΜΗ εφαρμογή της Απόφασης του ΣτΕ.
Γ.  Την πραγματοποίηση πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και ΣΑ, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015  και ώρα 15:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Καλούμε  όλους τους Φορείς των ε.ε  και ε.α στελεχών των ΕΔ και ΣΑ,  αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να στηρίξουν ενεργά με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες αυτές και να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Κλαυθμώνος,  εκφράζοντας την οργή, αγανάκτηση, και αντίσταση  τους, απέναντι στην κοροϊδία, στις νέες περικοπές και τις απάνθρωπες πολιτικές  που  εφαρμόζονται , οι οποίες υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της Πατρίδας μας.
 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΟΔ
Ε.Α.Α.Σ.-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ- ΠΟΑΣΑ-
ΠΟΑΞΙΑ- ΠΟΣ-ΠΟΕΣ -ΠΕΑΠΣ-ΣΑ/ΣΝΔ-ΣΑΣΙ-ΣΑ/ΣΣΑΣ-ΕΣΜΑ-ΑΚΙΣ-ΣΑΣ-ΣΑ/ΣΜΥΝ-ΣΑΣΥΔΑ-ΣΑΙΡ-ΑΝΕΑΕΔ-ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ (ΞΙΦΙΑΣ) -ΣΑΑΥΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΔ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αντιπτέραρχος (Ι) Κων/νος Ιατρίδης
Επίτιμος Δκτης ΔΑΥ,
Πρόεδρος ΕΑΑΑ




veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου