Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Νέα πρόκληση των ψευτομακεδόνων του «Ουράνιου Τόξου» – Θέλουν «κοινό έδαφος συνεννόησης» με Τσίπρα σε «κομμουνιστικές βάσεις»!


rainbow_logo_komma
Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔΜ
Το άσχετο – από οποιοδήποτε πρότυπο – πολιτικό κόμμα των «εθνικών Μακεδόνων [sic]» στην Ελλάδα, κυρίως ένα μείγμα αναπροσανατολισμένων σλαβόφωνων Ελλήνων που ευαγγελίστηκε διάφορες εθνικότητες κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα και περιορίστηκε ως επί το πλείστον στην αγροτική Φλώρινα, προσπαθεί να κάνει μια συναισθηματική έκκληση.
Αγνοώντας την κατοχυρωμένη ισονομία και νομική εγγύηση των δικαιωμάτων να ζουν ως ελεύθεροι πολίτες στην Ελλάδα, αυτή η χειραγωγημένη ομάδα ανθρώπων (που χρησιμοποιεί εσκεμμένα το «τυπικό μακεδονικό [sic]» – «Σερβο-βουλγαρικό» αντί του ξεπεσμένου αρχαϊκού γλωσσικού ιδιώματος που μπορεί να ακουστεί ακόμη στη Φλώρινα) προκαλεί ξανά εντάσεις.
Στην τελευταία ανακοίνωση, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κοινή βάση συνεννόησης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ Αλέξη Τσίπρα, σε δήθεν «στρατιωτική αδελφότητα» των προγόνων τους, στην ιστορική προσπάθεια να υποτάξουν την Ελλάδα στην κομμουνιστική Ευρασία.
Τα βαθύτερα ζητήματα, όπως η «αστική πίστη» φαίνονται άγνωστα στους κομιστές του «Ουράνιου Τόξου» από «Χαιρετισμούς» και «ευχές» στον πιο επίσημο τύπο τους. Παρά την κατακραυγή της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας, η οποία έχει συναίσθηση σχετικά με το ποιοι είναι οι πραγματικοί Μακεδόνες και σε αδιαφορία για το δικαίωμα περίπου 2.500.000 βορείων Ελλήνων να διατηρούν ως πράξη αυτοδιάθεσης επικυρωμένη μέσα από την ιστορία, τη γλώσσα και τον πολιτισμό ως Μακεδόνες, οι αυτοαποκαλούμενοι «Makedonci» της περιοχής της Φλώρινας εξακολουθούν να προκαλούν ρήξεις και εμπόδια για την εξομάλυνση και την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των επίσημων Σκοπίων και Αθήνας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.
Η τελευταία ανακοίνωση είναι απλά μια πράξη γαντζώματος σε ξεπερασμένες Τιτοϊκές ιδέες, οι οποίες ήδη στην ΠΓΔΜ αργά, αλλά σταθερά απορρίπτονται υπέρ των βουλγαρικών και σερβικών μοντέλων εθνογραφικών μελετών, παράλληλα με νηφάλια απόσυρση του αιτήματος των «500.000 υπόδουλων Μακεδόνων [sic]», κάτι που δεν αντιστοιχεί με οποιαδήποτε εθνολογική πραγματικότητα στη Βόρεια Ελλάδα.
Με βάση τόσο την ιστορική αλήθεια και την πραγματική πραγματικότητα στην Ελλάδα, τέτοιες αξιολύπητες εκκλήσεις συμπεριλαμβανομένης της εξύμνησης του ελληνικού μαχητικού κομμουνισμού του Εμφυλίου Πολέμου ως πολιτικό κοινό έδαφος (!) για τις διαπραγματεύσεις, είναι απλά μια αλυτρωτική φαντασίωση, η οποία αξίζει να αναφέρουμε ακριβώς για την ασήμαντή της φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου