Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η περίεργη ιστορία του Αποστολάκη και η express «αρχηγοποίησή» του από τους Καμμένο – Τσίπρα





Τις τελευταίες 2 ημέρες το επικοινωνιακό...

επιτελείο Τσίπρα-Καμμένου, έχει εισηγηθεί τη στοχοποίηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη για την ανύπαρκτη υπόθεση των υποβρυχίων.

Την βρώμικη δουλειά έχει αναλάβει να κάνει ο Πάνος Καμμένος. Να θυμηθούμε πως ο Πάνος Καμμένος είναι μαέστρος της λάσπης, όταν προσπάθησε να συσχετίσει οικονομικό όφελος από την υπογραφή του Μνημονίου, στην οικογένεια Παπανδρέου.

Η δικαιοσύνη καταδίκασε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να παντρέψει τα τραγικά πολιτικά λάθη του Γιώργου Παπανδρέου με τις δικές του εμμονές. Αυτό που ήθελε να κάνει (βρώμικα) ο Πάνος Καμμένος, το έκανε ο ελληνικός λαός (καθαρά) με την ετυμηγορία του στις κάλπες.

Το μίσος που έχει σήμερα ο Πάνος Καμμένος για τη ΝΔ και η διάλυση του κόμματός του, τον οδηγούν στα ίδια και χειρότερα λάθη.

Μιας και μπήκε σε νέα σκοτεινά μονοπάτια, ας μας πει: γιατί ο Ευάγγελος Αποστολάκης έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ κυριολεκτικά σε μία νύχτα; Ποια είναι ακριβώς η σχέση του κυρίου Αποστολάκη με τους φακέλους των εξοπλισμών των υποβρυχίων τα έτη 2000 και 2001-2004, όταν υπηρετούσε στο πλευρό των κ.κ. Τζοχατζόπουλου και Παπαντωνίου αντίστοιχα; Συνεργασία που την αποκρύπτει επιμελώς.

Πού ακριβώς εμπλέκονται σήμερα οι κ.κ. Καμμένος και Αποστολάκης στην προεκλογική εκτόξευση λάσπης κατά της ΝΔ, και τι ακριβώς εξυπηρετούν; Προεκλογικό αγώνα κλασικής λάσπης ή κάτι άλλο;

Αν έχει κάτι σοβαρό να πει ο κ. Καμμένος γιατί δεν πάει στη δικαιοσύνη αλλά κλαίγεται στα κανάλια;; Μήπως τον έχει επηρεάσει η συνεργασία με τον κ. Χαϊκάλη και σκηνοθετεί το έργο λάσπης στο οποίο είναι πρωταγωνιστής;

Θα επανέλθουμε με νεότερα για τα «εξοπλιστικά» του Πάνου Καμμένου, αυτά που υπέγραψε ως υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ… μέσα στη μεγάλη κρίση… και που ενδιαφέρουν τους συνταξιούχους που τους έκοψαν τη σύνταξη αυτοί οι πολιτικοί με το σπασμένο αριστερό χέρι.. όπως λέει και η διαφήμιση των ΑΝΕΛ...






tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου