Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Στήριξη της Ελλάδας, αποδοκιμασία του Grexit


Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Στήριξη της Ελλάδας, αποδοκιμασία του Grexit
Μας έλεγαν οι... γνωστοί άγνωστοι κύκλοι ότι η Ελλάδα είναι απομονωμένη πολιτικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μας έλεγαν ότι τρώει ξύλο στο Eurogroup και ότι στη Σύνοδο Κορυφής ήταν 18 μαζί και ο Τσίπρας μόνος του.
 Μας έλεγαν (πάλι) ψέματα! Η συνεδρίαση της καρδιάς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, δηλαδή, με αντικείμενο την κρίση στη χώρα μας αποκάλυψε την αλήθεια:
Αν εξαιρέσεις το Λαϊκό Κόμμα (στο οποίο πρόσκειται η Νέα Δημοκρατία) και τον αρχηγό του, Βέμπερ (ρεσιτάλ φτηνής προπαγάνδας και προσβολής η ομιλία του, καλός φίλος του Σαμαρά βλέπετε), οι υπόλοιποι ήταν ΔΙΠΛΑ στην Ελλάδα.
Σοσιαλιστές, Πράσινοι, Αριστερά είπαν ΑΛΗΘΕΙΕΣ στα μούτρα του ανίερου Σουλτς και του Γιουνκέρ και έστειλαν μηνύματα στο Βερολίνο ενώ ακόμη και ο αρχηγός των Φιλελευθέρων ήταν σαφής: το Grexit θα είναι καταστροφικό για όλους.

Ισπανοί, Γάλλοι, Άγγλοι, Ιταλοί, Έλληνες ευρωβουλευτές εξέφρασαν την κοινή αγωνία τους: Η λιτότητα του Σόιμπλε ΣΚΟΤΩΝΕΙ την ίδια την Ευρώπη. Και έκαναν σαφές: Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι μόνη της.

phgh:to xwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου