Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΦΘΗΝΗ επίθεση Βέμπερ στον Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης- Ζήτα συγνώμη!»

ΦΘΗΝΗ επίθεση Βέμπερ στον Τσίπρα: «Είσαι ψεύτης- Ζήτα συγνώμη!»

 Το ρητό "σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι" πήρε σάρκα και οστά σήμερα, στη Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκοί Κοινοβουλίου, όταν τον λόγο πήρε ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ!
Ο Βέμπερ, ο οποίος, μάλλον έλυνε σταυρόλεξα όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βρήκε περίσσιο ΘΡΑΣΟΣ, ώστε να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα!
"Είστε επικεφαλής μιας κυβέρνησης που μας είπε τρομοκράτες και μας απείλησε ότι θα στείλει τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Περίμενα να ζητήσει συγγνώμη ο Ελληνας πρωθυπουργός, αλλά δεν το έκανε" είπε και μετά έβαλε ΚΑΙ το κερασάκι στην τούρτα!
Μιλήσατε, κύριε Τσίπρα, για αξιοπρέπεια, αλλά αξιοπρέπεια είναι να λες επίσης την αλήθεια. Δεν την λέτε», είπε, για να προσθέσει:
«Δεν θα πληρώσουν οι τράπεζες το ελληνικό χρέος, αλλά οι λαοί της Ευρώπης.Οι εξτρεμιστές της Ευρώπης σας χειροκροτούν. Εμείς ζούμε με τη λογική του συμβιβασμού, εσείς με αυτή της διάσπασης.
Η Ευρώπη είναι κάτι περισσότερο από εθνικά δημοψηφίσματα, είναι συμβιβασμός. Αυτό το δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Εσείς διεξάγετε δημοψηφίσματα, ενώ άλλα κράτη-μέλη κάνουν μεταρρυθμίσεις ή δημοσιονομική εξυγίανση.
Η κυβέρνησή σας ήταν καταστροφική. Η διαγραφή του χρέους θα έχει επιπτώσεις στις νοσοκόμες της Σλοβακίας και στους δημόσιους υπαλλήλους της Φινλανδίας, μην λέτε λοιπόν ότι θα έχει επίπτωση στους τραπεζίτες».


Η Ευρώπη, κύριε Βέμπερ, δεν είναι το μποστάνι της Μέρκελ και του Σόιμπλε, για να ΚΟΒΕΙ απ΄τη ρίζα ό,τι τη χαλάει! Η Ευρώπη, κύριε Βέμπερ, χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ!
Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ από την ελληνική κυβέρνηση, γιατί με ΦΘΗΝΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ, απειλές και τελεσίγραφα, προσπαθείς από το κόμπλεξ σου, να κάνεις έναν ΌΡΘΙΟ ΛΑΟ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!!!
Αυτό δε θα συμβεί ΠΟΤΕ!!!


phgh:to xwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου