Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

BOMBA! Πέφτει η κυβέρνηση! Έρχεται...


Καταιγιστικές προμηνύονται οι πολιτικές αλλαγές που θα δρομολογηθούν με το πολιτικό σκηνικό να αλλάζει άρδην, δεδομένης της δύσκολη κατάστασης και των ασφυκτικών πιέσεων που ασκούν στην Ελλάδα οι πιστωτές της για τη λήψη των μέτρων.
Εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού, δεν αποκλείεται του νέου κυβερνητικού σχήματος να ηγηθεί ο Γ. Δραγασάκης, αναλαμβάνοντας μεταβατικός πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, θα ηγηθεί του νέου κυβερνητικού σχήματος, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οδηγηθεί σε παραίτηση, προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις με στόχο τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
Όπως όλα δείχνουν, με τη συμμετοχή του Ποταμιού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΠΑΣΟΚ, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να δρομολογεί άμεσα τις διαδικασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως προωθείται η κυβέρνηση ειδικού σκοπού με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή των τριών κομμάτων, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, και με την «ανοχή» της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα διατηρήσει τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή.
Στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι διασφαλίσει ότι το νομοθετικό έργο που θα σχετίζεται με την εφαρμογή του νέου Μνημονίου θα υλοποιηθεί, ακόμη και αν υπάρξουν διαρροές στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.






phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου