Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Βόμβα Πούτιν: Θα απαντήσω στρατιωτικά


rossiko nautiko

Σήμερα εορτάζεται στη Ρωσία η Ημέρα του Ρωσικού Ναυτικού και πραγματοποιήθηκε μεγάλη και εντυπωσιακή εκδήλωση στη πόλη Μπαλτίσκ.
Φυσικά ο Πρόεδρος Πούτιν ήταν παρών και κατέθεσε στεφάνιο στο μνημείο του ιδρυτή του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, Μέγα Πέτρου.
Στην εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρέλασε τμήμα του Ρωσικού στόλου με πρωτεύοντα τα Nastoichiviy (αντιτορπιλικό), Kaliningrad (επιθετικό πλοίο ), Admiral Grigorovich, Stereguschiy (κορβέτα ), Stary Oskol( υποβρύχιο ) και Alexey Obukhov (ναρκαλιευτικό).
"Το Ρωσικό Ναυτικό εγγυάται δυναμικά την άμυνα της χώρας.Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό, είναι απείρως αφοσιωμένοι στο καθήκον και την πατρίδα. Ο Πατριωτισμός για τους ναυτικούς είναι ιερός. Πρέπει να τον περάσουν από γενιά σε γενιά, σαν την υψηλότερη ηθική αξία" είπε ο Ρώσος Πρόεδρος στέλνοντας μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες και πρόσθεσε ότι η "χώρα μας έχει μεγάλη παράδοση στη προστασία των πάτριων εδαφών και το ναυτικό είναι παρών να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο"




phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου