Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

«ΝΑΙ-ΝΕΚΟΙ» – Η Περιουσία Σας Κινδυνεύει με Ψήφο των Ευρωπαίων Σαμαρά, Βενιζέλου, ΓΑΠ και Παπαδήμου

ΝΑΙ-ΝΕΚΟΙ Η Περιουσία Σας Κινδυνεύει με Ψήφο των Ευρωπαίων Σαμαρά, Βενιζέλο, ΓΑΠ και Παπαδήμου
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ… ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ «ΕΤΑΙΡΩΝ», ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΥ ΕΥΡΩΠΗ» ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ… Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…
Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κοινοποιήθηκε η απόφαση του ευρωπαϊκού μηχανισμού EFSF ότι δικαιούται ανά πάσα στιγμή να κηρύξει άμεσα απαιτητά τα δάνεια που έχει δώσει στην Ελλάδα ύψους 140 δισεκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο του δεύτερου προγράμματος στήριξης της χώρας μας.
Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιείται το αγγλικό δίκαιο και θα επιχειρηθεί να δημευθεί δημόσια περιουσία… Το αγγλικό δίκαιο που σφράγισαν με την υπογραφή τους οι Αντώνη Σαμαράς, Ευάγγελος Βενζέλος, Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος… Ναι καλά διαβάσατε… Αυτοί που σήμερα καλούν τον κόσμο να παραμείνει ευρωλιγούρης… Για να του πάρουν στην κυριολεξία μέχρι και τα σώβρακα… Και εν συνεχεία να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα με όλες τις τιμές, όπως είναι προσχεδιασμένο…
ΡΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FOCUS: Οι Σαμαράδες τορπίλισαν την συμφωνία και ζήτησαν να κλείσουν οι τράπεζες!
Μήνυση για εσχάτη προδοσία στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου διαβίβασε στο σώμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου!


Η απόφαση κοινοποιήθηκε στο ΓΛΚ από τον επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί.
Ο επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ και το διοικητικό συμβούλιο σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι διατηρεί το δικαίωμά του να κηρύξει τα δάνεια προς το ελληνικό δημόσιο άμεσα απαιτητά, δεν απαιτεί όμως την άμεση εξόφληση τους.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «το διοικητικό συμβούλιο του EFSF αποφάσισε σήμερα να διατηρήσει το δικαίωμα να καταστήσει άμεσα απαιτητά τα δάνεια του Ταμείου προς την Ελλάδα μετά τη μη πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ. Η κατάσταση θα παρακολουθείται συνεχώς και το EFSF θα επανεξετάζει τακτικά τη θέση του».
Τα εν λόγω δάνεια του EFSF περιλαμβάνουν: 109,1 δισ. ευρώ στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης (Master Financial Assistance Facility Agreement), 5,5 δισ. στο πλαίσιο της Σύμβασης Διευκόλυνσης Τόκων Ομολόγων (Bond Interest Facility Agreement) και 30 δισ. ευρώ στο πλαίσιο της Σύμβασης Διευκόλυνσης με Συμμετοχή του Ιδιωτικού Τομέα (Private Sector Involvement Facility Agreement).
Αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιείται το αγγλικό δίκαιο και θα επιχειρηθεί να δημευθεί δημόσια περιουσία:
Αρχικά, κυρίως στο εξωτερικό, όπως τραπεζικές μετοχές στο εξωτερικό, πρεσβείες ενδεχομένως, προξενεία
Και εν συνεχεία επειδή έχουν βάλει ενέχυρα οι ελληνικές τράπεζες για τον ΕLA στεγαστικά δάνεια, ο Ντράγκι θα ζητήσει τα στεγαστικά δάνεια Ελλήνων πολιτών.
Η «Πυρηνική Επιλογή» στο «on»… Η ΕΚΤ απειλεί το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα με Κατάρρευση




phgh:http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου