Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Οι χάκερς είπαν την αλήθεια στον Ευαγγελάτο

Οι χάκερς είπαν την αλήθεια στον Ευαγγελάτο



Ήθελες να τρομάξεις; Να παραπληροφορηθείς; Να καταπιείς αμάσητη μνημονιακή προπαγάνδα;

Η τελευταία εβδομάδα ήταν για σένα... υπέροχη. Τόνοι άθλιας μνημονιακής προσπάθειας να δηλητηριαστεί το θέλω του ελληνικού λαού μέσα από συστημοκάναλα και σάιτς.
Τελικά, για να δούμε και καμία αλήθεια έπρεπε να επέμβουν... χάκερς!

11724845 847002775377624 2000130031 o
Αυτή ήταν η εικόνα που έβλεπε κανείς μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα του Newsit του Νίκου Ευαγγελάτου.

Οι άγνωστοι χάκερς που "χτύπησαν" το ξημέρωμα της Κυριακής (το σάιτ ήταν εκτός για περισσότερη από μία ώρα) ήθελαν, προφανώς, να στείλουν ένα μήνυμα αγανάκτισης σε όλους αυτούς που βομβάρδισαν με τρόμο τον ελληνικό λαό και ήταν σίγουρα και μία έμμεση αντίδραση και προς το Mega... 
Ποιος ξέρει... Μπορεί οι χάκερς να πήραν ιδέα για το πως "κόβεις" ένα σάιτ βλέποντας Νίκο που έκοψε κοτζάμ Γλέζο όταν η Ολγα (που την τρέμει) του έκανε νόημα κάτω από το τραπέζι.
Όταν το Newsit βγήκε πάλι στον αέρα σχολίασε ότι η λεζάντα του φάνηκε κακόγουστη.
Εμάς, πάντως, Στο ΧΩΝΙ, μας άρεσε. Είχε χιούμορ αλλά - κυρίως - έλεγε αλήθεια. Ναι, κύριοι. Ο Σαμαράς ρήμαξε άπειρα ελληνικά σπίτια. Κι ας είχε πάντα ανοικτές τις τράπεζες (για να πληρώνουν οι πολίτες χαράτσια να εισπράττονται τα ληστρικά πανωτόκια στους δανειστές).
Κακόγουστη εμείς βρίσκουμε την μεθοδευμένη προσπάθεια να πει ο Έλληνας ναι μέσα του τρόμου. Ευτυχώς, ο Έλληνας ξύπνησε. Γλυκοχαράζει ΠΑΛΙ!

phgh:to xwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου