Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΤΡΕΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΡΕΜΕ ΔΥΣΗ… Μετά τον Αγωγό καταφθάνουν και χρήματα από τη Ρωσία


ΕΛΛΑΔΑ  - ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ανοίξει, μέσω των BRICA, την αγκαλιά του για να υποδεχθεί την Ελλάδα, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, και πλέον κάνει τα λόγια του πράξεις… Την ίδια ώρα, που Ευρωπαίοι και Δυτικοί «Εταίροι» (ο θεός να τους κάνει) μας απειλούν και μας εκβιάζουν.
Αγία Πετρούπολη 19 Ιουνίου – «Η Ρωσία είναι πανέτοιμη να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Arkady Dvorkovich στο «RT».
«Εμείς θα υποστηρίξει οποιαδήποτε απόφαση [για την επίλυση της ελληνικής κρίσης χρέους], η οποία θα προταθεί από την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους. Τα επενδυτικά σχέδια και το εμπόριο με την Ελλάδα είναι προτεραιότητα για εμάς. Αν χρειάζονται οικονομική βοήθεια, θα εξετάσουμε πολύ σοβαρά το θέμα» είπε ο Dvorkovich.
αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς
Και συνέχισε: «Η Σταθερή Ευρώπη και η σταθερή Ελλάδα είναι προτεραιότητα για εμάς. Εμείς θα υποστηρίξουμε το ψήφισμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα με όλα τα δυνατά μέσα. Πολλές χώρες στην Ευρώπη θέλουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας να αρθούν το συντομότερο δυνατόν, και η Ελλάδα είναι μία από αυτές. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια εποικοδομητική προσέγγιση».
Και τελειώνοντας τόνισε πως: «Διατηρούμε σίγουρα καλύτερες επαφές με αυτές τις χώρες, παρά με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τον οικονομική διάλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου