Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστές του Διστόμου

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Βόλου, οι καταζητούμενοι ληστές
Συμμετέχουν άνδρες της ΕΚΑΜ και ένα ελικόπτερο - Οι ληστές κινούνταν στις παρυφές της τρομοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν σχέσεις με τον Νίκο Μαζιώτη
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη κακοποιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επιχείρηση έχουν συλληφθεί ο Γιώργος Πετρακάκος και ο Σπύρος Χριστοδούλου, που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ληστεία του Διστόμου, και οι οποίοι παραδόθηκαν στους άντρες της ΕΚΑΜ, ενώ ο τρίτος ληστής Σπύρος Δραβίλας φέρεται να αντιστάθηκε κατά την επιχείρηση και να πυροβόλισε κατά των αστυνομικών.



Οι ληστές του Διστόμου: Σπύρος Χριστοδούλου, Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Δραβίλλας
Οι κακοποιοί είχαν χτυπήσει την Εθική Τράπεζα στην πόλη της Βοιωτίας και θεωρούνταν συνεργάτες του Μαζιώτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τρίτος ληστής, ο Σπύρος Δραβίλλας, είναι νεκρός.
Την επιχείρηση έχουν αναλάβει άνδρες των ΕΚΑΜ και συμμετέχει επίσης το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η έφοδος των ανδρών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας έγινε σε μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου, όπου είχαν βρει καταφύγιο οι τρεις ληστές. Στο σπίτι βρέθηκαν όπλα και τρία αυτοκίνητα, ενώ η αστυνομία αναζητά και ένα κλεμμένο φουσκωτό.

phgh:Permissos press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου