Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Περαν της πλακας κατι δεν παει καλα εδω και πρεπει να μαθουμε αμεσα τι ειναι…


Δεν υποστηριζω καμια θεωρεια αν δεν την εχω δημιουργησει η αν δεν εχω ο ιδιος με δικη μου μελετη βγαλει τα ασφαλη συμπερασματα που χρειαζομαι …!
Στο βιντεο που θα δειτε ειναι οπαδος της επιπεδης γης που δειχνει ξεκαθαρα οτι το Fox News αθελα του αποδεικνύει οτι κατι δεν παει καλα στο μοντελο που μας εχουν δωσει να πιστευουμε !
Με μια επιφανειακη σκεψη μιας και δεν εχω κανει βαθια ερευνα στο θεμα επιπεδης γης θα πω οτι κλεινω προς το οτι μας εχουν πει σιγουρα ψεματα για το πραγματικο μεγεθος της γης … και αυτο ειναι και μια αλλη συνομωσια που μπορεις ευκολα να βγαλεις ακρη με βαση τους χαρτες που μπορεις να βλεπεις με τα ματια σου και τα αριθμητικα δεδομενα που δινου για καθε χωρα , ηπειρο κοκ…!
Τα μαθηματικα δεν μπορουν να νικηθουν ποτε ..η ειναι ετσι η δεν ειναι ετσι ..δεν μπορει να ειναι γιουβετσι τελος ..!Αρα εδω εχουμε καπου ενα μεγαλο ψεμα οπου και οι της επιπεδης γης πατανε (το γνωριζουν η οχι) για να αλλαξουν ολη την κοσμοθεωρεια μας και αυτοι που εχουν δημιουργησει το ψεμα βρισκονται πλεον εκτεθειμενοι σε αυτο ..!
Το οτι δεν ταιριαζουν τα μαθηματικα μοντελα δεν σημαινει βεβαια οτι η γη δεν ειναι στρογγυλη ..και εκει ισως επι σκοπου και στημενα παρουσιαζονται τα νεα μοντελα για να ξεκουτιανουν τους ανθρωπους τελειως σε μια εποχη που βολευει να υπαρχει αυτη η συγχιση … βλεπε πχ Ισλαμ και τα πιστευω του κοκ…Αρα εδω μιλαμε για μια πιο μεγαλη συνωμοσια …μιλαμε για συνωμοσια μεσα στην συνωμοσια με οπλο ενα εμφανες ψεμα που κανεις απο τις δυο πλευρες δεν θα δεχθει οτι γνωριζε η δεν θα δεχθει οτι δημιουργησε …γιατι απλα και τις δυο πλευρες τις συμφερει αυτο που συμβαινει ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!!!….
Ελπιζω να εγινα κατανοητος , στο θεμα μας τωρα..πρεπει να απαντησουν για αυτο το θεμα …γιατι λεγωντας απλα ειναι αντικατοπρισμος αυτο που βλεπουμε και δεν ταιριαζει στα μαθηματικα ειναι σαν να μας λενε μαλακες … σε αυτη την φαση λοιπον θα πρεπει να σκασει ανοιχτα ενα απο τα παραμυθια ..η οτι το μεγεθος ειναι αλλο και μας δουλευουν χρονια ..η οτι η γη ειναι επιπεδη ….και εκει πλεον πρεπει να παρουμε τα βουνα …γιατι ακομα και να μας το πουν ποτε δεν θα γνωριζεις αν ειναι ετσι η γιουβετσι !!….
Δες το βιντεο και βγαλε συμπερασμα , δεν σου ζηταω να γινεις οπαδος θεωρειας σου ζηταω να γινεις αναλυτης δεδομενων και να αφουγκραστεις σε μεγαλυτερο βαθος τι παιζει με αυτες τις νεες συνωμοσιες ..!

Stranger…



katoxika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου